Fasongsydd laken 120x200

Med et faconlaken i størrelsen 120x200 får du et laken som passer til en trekvartseng. Hos Bedre Nætter har vi selv designet og produsert våre faconlaken som kjennetegnes ved å kunne raskt fjerne fuktighet, slik at du kan sove tørt og godt hele natten. Se vårt utvalg og finn et 120x200 faconlaken som passer til din trekvartseng.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

120x200 cm.
429 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydde laken 120x200

 

Trenger du et nytt laken i størrelsen 120x200? Hos Bedre Nætter tilbyr vi laken som er av høyeste kvalitet, og derfor matcher vårt eksisterende produktutvalg. Det er viktig å merke seg at det finnes forskjellige typer laken, blant annet kuvertlaken og fasongsydde laken, som er de mest populære. Når du skal ha et laken, må du avgjøre om det skal passe rundt hele madrassen, eller bare dekke overmadrassen - et fasongsydd laken dekker hele madrassen og er 30 cm høyt, mens et kuvertlaken bare dekker overmadrassen.

Det kan være flere grunner til at man velger et laken som dekker hele sengen, for eksempel gir det et mer enhetlig utseende på sengen. Dessuten er det ikke alle som sover med overmadrasser, og hvis du ikke gjør det, vil ikke et kuvertlaken være høyt nok, mens et fasongsydd laken vil dekke ditt behov perfekt.

Når vi mottar en bestilling på sengetøy, sender vi vanligvis med GLS. Det betyr at du får sporinginformasjon så snart varen forlater vårt lager, hvoretter du kan følge pakken hele veien hjem til deg. Hvis du ikke er hjemme for å ta imot pakken når GLS kommer, vil den bli lagt i den nærmeste pakkeshopen, hvor du kan hente den. Pakkeshops er ofte bensinstasjoner eller 7/11, noe som gir deg lengre åpningstider, slik at du kan hente pakken når det passer deg.