Fasongsydd laken 180x200

Et faconlaken i størrelsen 180x200 passer til deg som sover i dobbeltseng. Alle våre faconlaken er designet og produsert av oss og er særdeles velegnet for boksmadrasser. Se vårt utvalg av faconlaken og finn det 180x200 faconlakenet du akkurat nå står og mangler til din seng.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

180x200 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøy
4.80952 star rating (21) total reviews
549 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydd laken 180x200

 

Fasongsydd laken 180x200 i sterk kvalitet. Et fasongsydd laken har en ekstra dybde/høyde, noe som gjør at du kan bruke lakenet over en rammemadrasser eller fjaermadrasser, og det kan også kombineres med overmadrasser i noen tilfeller (merk at høyden på våre fasongsydd laken er 30 centimeter). Det er et utall av forskjellige farger du kan velge mellom når det kommer til laken hos Bedre Nætter, kvaliteten er dog alltid den samme og i høy kvalitet. 

Bedre Nætter er leverandøren av laken til oss, grunnen til at vi har valgt å fokusere på laken fra nettopp dette norske merket er at vi føler våre senger og kvaliteten på lakenene er svært like hverandre. Følelsen av å ha et førsteklasses laken er ubestridelig - derfor anbefaler vi alltid at du kjøper et nytt laken når du kjøper en ny seng.