Fasongsydd laken 180x210

Med et faconlaken i størrelsen 180x210 får du et laken som passer til deg som sover i en dobbeltseng med ekstra lengde. Alle våre faconlaken er laget for å optimere din komfort og raskt fjerne fukt, slik at du kan sove tørt og deilig hele naten. Se vårt utvalg og finn det 180x210 faconlakenet du mangler til din seng.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

180x210 cm.

Essential Faconlagen

Sengetøy
4.66667 star rating (9) total reviews
559 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydd laken 180x210

 

Fasongsydd laken 180x210 centimeter er for deg med den ekstra lange sengen. Perfekt å bruke på både Kontinentalsenger så vel som Rammemadrasser, siden du har en ekstra høyde (30 cm) som gjør at hele madrassen kan dekkes med denne laken typen. Hvis du for eksempel ikke bruker overmadrass, så kan det derfor være mange fordeler ved å bruke et fasongsydd laken siden det ligger fast på selve sengen.

Alle våre fasongsydde laken er fra Bedre Nætter, som er et ytterst sterkt merke. Fordelen med lakenene fra Bedre Nætter kan også finnes i kvaliteten som er uovertruffen med den ekstra tette vevningen som ikke bare gjør lakenet ytterst slitesterkt, men samtidig også gjør at svette raskt ledes bort slik at lakenet holder seg tørt hele natten.