Fasongsydd laken 90x210

Et 90x210 faconlaken passer til en enkeltseng med ekstra lengde. Våre faconlaken er sydd med strikk i hjørnene og passer feks til våre boksmadrasser. Hos Bedre Nætter er alle våre faconlaken designet og produsert av oss. Se vårt utvalg og finn et faconlaken i størrelsen 90x210 som passer til enkeltsengen med ekstra lengde.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

90x210 cm.
399 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydde laken 90x210

 

Fasongsydd laken 90x210, ekstra langt fasongsydd laken for deg med den ekstra lange sengen. Denne type laken er spesielt godt egnet for boksmadrasser, hvor den kan dekke hele madrassen. I tillegg kan den med sin høyde på 30 cm ofte dekke både overmadrass og boksmadrass. Et fasongsydd laken har fordelen av å holde tingene samlet, og det krøller seg ikke i løpet av natten.

CPH Living står bak våre mange fasongsydde laken. Dette er et produkt som produseres i EU. Med ekstra fine garn og tette vevninger, er dette et mykt og deilig laken du kan få - samtidig har det lang levetid, langt over hva du kan forvente av vanlige laken på grunn av den høye kvaliteten.