Fasongsydd laken 140x200

Et 140x200 faconlaken passer til deg som har en en og en halvmanns boks- eller springmadrass. Hos Bedre Nætter designer og produserer vi selv våre faconlaken, slik at du kan få kvalitetslaken til en skarp pris. Se vårt utvalg og finn det faconlakenet i størrelsen 140x200 som passer til din seng.

Essential

Vårt Essential stretchlaken er kvalitet på sitt beste og er laget av 100 % OEKO-TEX®-sertifisert bomull. Det er vevd etter satengmetoden med 500 tråder pr kvadrattomme, og det sikrer mykhet.

140x200 cm.
459 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye fasonglaken til deg - helt gratis.

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Netter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Netter finner du utelukkende strechlaken av høyeste kvalitet.

Fasongsydd laken 140x200

 

Fasongsydd laken 140x200 til din tresengseng, vi har en kvalitet som gir en helt unik soveopplevelse - du vil ikke forstå hvor mye et laken kan bety for følelsen når du legger deg før du har prøvd våre modeller fra Bedre Nætter. Bedre Nætter, som vi tilbyr fasongsydd laken fra, er et dansk selskap med produksjon av høykvalitets laken i Portugal. 

Fordelen med et fasongsydd laken er størrelsen og høyden. Dette betyr at du på en boksmadrass kan plassere et fasongsydd laken slik at det dekker både boksmadrassen og overmadrassen, forutsatt at det holder seg innenfor de 30 cm i høyden som lakenet er. Lakenet selv er av bomullspercale i absolutt høyeste kvalitet, samtidig som du har en ekstra tett veving og garn - dette sikrer et sterkt laken med lang holdbarhet og myk overflate.