Seng 180x200

Med en 180x200 seng får du en dobbeltseng med riktig god plass til deg eller dere som par. Når du kjøper en seng fra Bedre Nætter, får du en komplett seng der det ikke går på akkord av hverken kvalitet eller komfort. Finn sengen som matcher ditt behov i vårt brede utvalg av senger i 180x200.

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unikke senger

Unikke senger

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering op til postnummer 7500. (Det forekommer tillegg på ekstraytelser og postnummer 7500+).

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode på din seng.

Hvorfor velge en seng 180x200 fra Bedre Netter?

Synes du at det kan bli litt trangt om soveplassen innimellom? Da er en 180x200 og 180x210 seng perfekt for deg og partneren din. Den er nemlig stor nok til at begge kan bevege og røre på seg uten å forstyrre den andres nattesøvn. Og med mindre forstyrrelser i løpet av natten vil dere kunne sove mer uavbrutt, og dermed vil kroppen også restituere bedre, så dere våkner mer uthvilte neste morgen. Å velge en 180x200 seng fremfor en mindre modell kan altså forbedre nattesøvnen for begge parter og vil således kunne gi dere mer overskudd i hverdagen.

Hvis dere er på utkikk etter en seng 180x200 som ikke bare kan gi dere mer plass, men også gi soverommet en friskt pust, har dere kommet til helt rett sted. Vi har nemlig et bredt utvalg av modeller, så enten dere ønsker dere en kontinentalseng 180x200 eller en vanlig rammemadrass 180x200, finner dere garantert noe som faller i smak hos oss. Mange av modellene kan dessuten tilpasses etter deres ønsker og behov. Dere kan blant annet velge mellom flere typer ben og ulike farger på trekket, samt om dere vil ha en seng 180x200 med gavl eller ei. I tillegg kan dere velge hvilken fasthet dere vil ha i hver deres side, så begge får nøyaktig den støtten og komforten de ønsker.

Sov bedre med optimal komfort og kvalitet

Det er ikke bare størrelsen på en 180x200 seng som er avgjørende for om dere vil sove godt i den. Det virker kanskje opplagt, men overraskende mange undervurderer betydningen av underlagets kvalitet for nattesøvnen. Det gjør ikke vi. Derfor benytter vi utelukkende solide og holdbare materialer i produksjonen av enhver seng 180x200, samt tester hver modell før den settes i produksjon for å sikre at den lever opp til våre strenge kvalitetskrav. På den måten kan vi sørge for at dere får den beste mulige starten på deres nye søvnreise.

Men det er ikke bare selve komponentene som gjør at en seng 180x200 fra Bedre Netter gir dere topp kvalitet og suveren komfort. Vi designer nemlig hvert produkt ut ifra kunnskap om søvn og hvordan den kan optimeres, slik at du får de beste forutsetningene for en god natts søvn. Et eksempel på hvordan vi har integrert viten om søvn i våre design er fjærsystemet vårt med 7 bedreTM komfortsoner. De syv sonene er inndelt etter de ulike behovene for støtte som kroppen har. Du får dermed få optimal trykkavlastning av kroppen samt forbedret blodsirkulasjon som vil hjelpe deg og partneren din med å sove enda bedre.

Hvor kan jeg kjøpe billige og gode senger 180x200?

Hos Bedre Netter finner du alltid en billig seng i størrelser 160x200, 180x200 og 180x210. Vi har nemlig ingen fysiske butikker eller forhandlere som selger produktene våre, og på den måten unngår vi ekstra kostnader som bidrar til å presse prisene opp. Du kan derfor være sikker på at du gjør en god handel når du kjøper en seng 180x200 i vår nettbutikk. Vi gir deg dessuten 100 dagers åpent kjøp, så du kan sove i din nye seng 180x200 før du bestemmer deg for om det er en perfekt match for deg og partneren din. I tillegg får du alltid gratis levering på det du bestiller - så du kan spare mye på å handle hos oss.

Har du lyst til å gjøre en ekstra god handel kan du også kjøpe en seng 180x200 på tilbud. Vi har nemlig alltid noen utvalgte modeller til nedsatt pris og du kan ofte spare opptil 50% eller mer på ordinær salgspris. Hvis du har sett deg ut en modell i forveien som du gjerne vil ha kan du altså være heldig og få den til en ekstra god pris, hvis du sjekker siden med jevne mellomrom. Du kan altså få din utkårne seng 180x200 på tilbud dersom du har litt is i magen.

  • Hvis dere er på utkikk etter en seng 180x200 som ikke bare kan gi dere mer plass, men også gi soverommet en friskt pust, har dere kommet til helt rett sted. Vi har nemlig et bredt utvalg av modeller, så dere finner garantert noe som faller i smak hos oss.

  • Hos Bedre Nätter vil du alltid kunne finne en billig 180x200 seng. Vi har ingen høykostformidlere, fysiske butikker eller forhandlere som selger produktene våre. På denne måten kan vi unngå ekstrakostnader som ellers ville presset prisene opp.