Laster...

Mayan - Varm - 200x220

Dyner
Mayan dynen er OEKO-TEX®-sertifisert, Downpass-sertifisert og bærer til og med stolt det nordiske astma-allergimerket. Alt i alt betyr dette at du ikke kan få en dyne som er skånsommere mot deg og fri for allergener enn Mayan dynen.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan - Varm - 200x220
Dyne

Mayan

Når du bruker omtrent en tredjedel av livet ditt på å sove, kan du bare tenke på hvor mange timer du ligger klistret til dynen. I løpet av livet blir det flere tiår. Derfor er det også så uendelig viktig at dynen din passer for deg. Er mild med deg. Tar vare på deg. Du får denne typen dyne i vår Mayan-utgave. Og det finnes faktisk ingen sunnere, penere, mer hypoallergen dyne. Prøv det selv.

Mayan

Det naturlige valget

Sunne fjær og økologisk bomull
En skikkelig dyne-unikum

Sunne fjær og økologisk bomull

Mayan-dynen vår, med en fin lastekapasitet på 11, er laget med det aller fineste, Downpass-sertifiserte fyllet. Fyllet består av 90 % moskusdun, som gjør dynen lett, myk og har gode isolerende egenskaper og 10 % førsteklasses måke fjær, som bidrar med en støttende effekt. Mayan-dynens fyll er omgitt av et mykt dynetrekki 100 % økologisk bomullsbatist, som er sydd i kassetter med kanalvegger og kompletteres med et fint satengbånd som siste prikken over i-en på dette unike dyne-unikum.
Bærer av astma-allergi-merket
Bra for deg med allergier

Bærer av astma-allergi-merket

Mayan-dynen er allergikerens beste venn, da den er stolt bærer av det nordiske Astma-Allergi-merket. Du kan derfor trygt legge deg i vår Mayan-dyne, uansett om du har allergi eller bare ønsker å forebygge allergi og passe på deg selv. Mayan-dynen er også både OEKO-TEX®- (standard 100) og Downpass-sertifisert. Det betyr at den er fri for helseskadelige stoffer og produsert med stort fokus på dyrevelferd, etikk og kvalitet.
Tilgjengelig i tre varmegrader

En dyne for alle sovetyper

Mayan-dynen kommer i tre varianter: varm, lun og sval. Den varme er ideell for vinterbruk eller for deg som fryser lett året rundt. Den lune fungerer godt som helårsdyne for de fleste, og den svale er perfekt som sommerdyne, eller for deg som ofte har det varmt om natten. Uansett hvilket behov du har, vil det være en Mayan-dyne som passer akkurat til deg. Ja, sov godt, sier vi bare.
Mayan — det naturlige valget
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valget

Mayan-søvnlinjen er for de som ønsker et naturvennlig valg og bedre forhold. For din søvn og Moder Jord. Mayan-merket er din garanti for at et produkt er produsert med naturen og med deg i tankene – uten bruk av kjemikalier og andre prosesser som ikke gagner verden rundt oss. Du finner et bredt utvalg av Mayan-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mayan - Varm - 200x220

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Fyllvekt
  1180 g
  Bæreevne
  11
  CUIN
  650
  Varme
  Varm
  Vaskeanvisning
  Opptil 60 °C
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  Astma- og allergimerking
  Ja