Laster...

Mayan - Varm - 200x220

Dyner
Mayan dynen er OEKO-TEX®-sertifisert, Downpass-sertifisert og bærer til og med stolt det nordiske astma-allergimerket. Alt i alt betyr dette at du ikke kan få en dyne som er skånsommere mot deg og fri for allergener enn Mayan dynen.
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 12-20 hverdager
Mayan - Varm - 200x220
Sammenligne dyner

Mayan dyne

Mayan-dynen vår er en uovertruffen kombinasjon av komfort og naturlige materialer. Det naturlige fyllet gir et samspill, som gjør at dynen varmer i kalde omgivelser og ventilerer i varme omgivelser.

90 % av dynens innhold består av 90 % ny europeisk moskusdun og 10 % små fjær, som gjør dynen lett og myk, og gir en god støttende effekt.

Dynen har en bæreevne på 11, som er et uttrykk for dynens evne til å holde på varmen og lede overflødig fuktighet bort. Stoffet rundt dynen er sydd i kassetter med kanalvegger, og består av økologisk bomull.

Dynen har totalt tre sertifikater (OEKO-TEX®, NOMITE® og Downafresh), som er med på å sikre høy kvalitet med fokus på miljøet. Dynen er blant annet fri for husstøvmidd og oppfyller strenge hygiene- og produksjonsbetingelser.
Mayan
NOMITE® NOMITE®
Danskprodusert Danskprodusert

Frigus dyne

Er du en av dem som føler seg varm når du sover? Da er Frigus den rette dynen for deg.

I trekket som omfavner den myke dunen, har vi innlemmet små mikrokapsler. Kapslene regulerer temperaturen i dynen, ved å endre form fra fast til flytende, og sikrer dermed at du har en passende kroppstemperatur.

Frigus er fylt med 70 % nye europeiske andedun og 30 % premium små fjær, noe som sikrer en myk og fin pute med høy komfort.

Dynen har totalt tre sertifikater (OEKO-TEX®, NOMITE® og Downafresh), som er med på å sikre høy kvalitet med fokus på miljøet. Dynen er fri for husstøvmidd og oppfyller strenge hygiene- og produksjonsbetingelser.
Frigus
Temperaturregulerende Temperaturregulerende
NOMITE® NOMITE®

Balance dyne

Balance er en dyne av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Den danskproduserte dynen er både pustende, allergivennlig og ekstremt komfortabel. Fyllet består av 90% moskusdun og 10% fjær, noe som sikrer en myk og fin pute med høy komfort. Fyllet er omgitt av en 100% bomullsfjær.

Balance har en fyllvekt på 450 g, samt en imponerende bæreevne på 11, som er et uttrykk for dunets evne til å holde på varmen og lede overflødig fuktighet bort.

Dynen har totalt tre sertifikater (OEKO-TEX®, NOMITE® og Downafresh), som er med på å sikre høy kvalitet med fokus på miljøet. Dynen er blant annet fri for husstøvmidd, og trekket oppfyller strenge hygiene- og produksjonsbetingelser.
Balance
NOMITE® NOMITE®
Danskprodusert Danskprodusert
Sammenligne våre dyner
Mayan: Det ansvarlige valget

Mayan: Det ansvarlige valget

I dyne familien vår er Mayan den ansvarsbevisste. Mayan er dynen, som både prioriterer naturlige materialer og bæredyktighet. Dynen er utviklet til ære for den ressursbevisste kunden, og som den eneste dynen i sortimentet vårt bærer Mayan stolt Svanemerket. Med Mayans Naturlige fyll får du en dyne med vekselvirkning. Det betyr, at dynen varmer i kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø - som ute i naturen. Med denne dynen får du derfor en ekte opplevelse av luksuriøs søvn.

Naturlig helt ned til den minste fjæren

Naturlig helt ned til den minste fjæren

For å garantere deg søvn av høyest kvalitet har vi fremstilt Mayan i det fineste naturlige fyllet. 90% av dynens innhold består av nye, europeiske moskusdun. Dunene er kjent for å ha en god isoleringsevne, som gjør dynen lett og myk. De siste 10% av dynens innhold består av førsteklasses småfjær, som gir en god støttende effekt. Tilsammen gir det dynen en bæreevne på 11. Bæreevnen er et uttrykk for dunenes evne til å holde på varmen og lede overflødig fukt bort, og Mayans bæreevne på 11 er dermed et kvalitetsstempel.
Din garanti for en sunn dyne

Din garanti for en sunn dyne

Det er ikke uten grunn, at vi kaller Mayan for vår mest miljøriktige dyne. Til Mayan er vi nemlig særlig stolte over å kunne vise Svanemerket frem. Denne sertifiseringen forteller, at varen er blant de minst miljøbelastende i den pågjeldende varegruppen. Dessuten er Mayan stolt bærer av både Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-merkene. Alle disse merkene gjør Mayan til en enormt bæredyktig og allergivennlig dyne, som er like velegnet til små barn som voksne. Den er både fri for husstøvmidd og kjemi.
En varmegrad for alle typer

En varmegrad for alle typer

Uansett om du hører til dem, som ligger og koker i sengen eller fryser for et godt ord, kan du få glede av Mayan, som kommer i tre forskjellige varme kategorier. Den varme dynen er ideel til vinterbruk, eller til deg som lett fryser om natten. Lun fungerer godt som helårsdyne for de fleste. Sval er den opplagte sommerdynen, eller til deg som ofte har det varmt om natten. Likegyldig hvilket behov du har, vil det i Mayan være en variant, som passer til deg.

Ofte stilte spørsmål til Mayan Dyne

 • Vi anbefaler at du vasker dynen din to ganger om året. Hvis du har tendens til å svette mye om natten, kan du med fordel lufte dynen din daglig. Alle våre dyner er så pustbare, at svette og fukt kan fordampe uten problemer. Når du lufter dynen din skal det alltid skje i skyggen, da dunene ellers vil tørke ut og miste isoleringsevnen.

 • Du burde alltid vaske dynen din på 60 grader, og unngå å bruke skyllemiddel. For at dundynen ikke skal klumpe seg sammen og miste spenstighet, er et tips å vaske den sammen med tennisballer. Etter vask er det viktig at du hiver dynen i tørketrommelen på en medium varm temperatur i stedet for å henge den til tørk.

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Mayan Dyne. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Spesifikasjon av Mayan - Varm - 200x220

 • Leveringstid
  12-20 hverdager
  Fyllvekt
  1180 g
  Bæreevne
  11
  Varme
  Varm
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  Astma- og allergimerking
  Ja