Sengerammer 160x200

Sengerammer 160x200
Filtrering Lukk
Shopping muligheter
 • Pris
 1. Messina Furu Olje - 160x200 cm.

  As low as kr 13 198,00

  Leveringstid 16-24 hverdager
 2. Messina Furu Hvit - 160x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 16-24 hverdager
 3. Messina Kjernebøk - 160x200 cm.

  As low as kr 15 499,00

  Leveringstid 16-24 hverdager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Sengerammer 160x200

Har du bruk for en ny sengeramme?

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av sengerammer med oppbevaringsmuligheter, og det forvandler sengen din til et praktisk møbel. Velger du en sengeramme med skuffer, vil du enkelt kunne utnytte plassen på soverommet ditt bedre, enn du allerede gjør.

Vi anbefaler, at du anvender en fjærmadrass eller skummadrass i den nye sengerammen din. Disse madrass typene passer perfekt til formålet og vil i samarbeid med sengerammens lameller sikre en fremragende komfort.

Sengerammene våre er alle bygget av massivt tre, og hvis du vil ha et naturlig utseende, har vi helt sikkert en sengeramme til ditt behov. Alle sengerammene våre er dessuten produsert i Skandinavia, og derfor er du sikker på å få et produkt i en imponerende kvalitet.

Ønsker du en grønn og komfortabel seng, anbefaler vi overmadrassen vår Mayan av 100% naturlateks. Man bruker mange timer i sengen hver eneste natt, og derfor vil en naturlig løsning skape de optimale rammene for en dyp søvn i mange år.

Hos Bedre Nætter får du alltid

Produkter utviklet for bedre søvn, bygget fra bunnen, av bæredyktige materialer som støtter alle mulige kropstyper. For oss er Bedre Nætter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke elsker den, henter vi sengen igjen, og du får pengene tilbake.*. *les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produkt teamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov sunt og grønt

  Vi prioriterer en bæredyktig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre sunne for deg og jorden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi ombytter fastheten til madrassen din gratis de første 100 dagene. Ombyttingskjernen din blir donert til et veldedig formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørsmål eller bekymringer? Problemer med å velge? Teamet vårt av søvn spesialister sitter klar til å hjelpe deg hver dag fra 9-23.

 • Gratis Levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Har du bruk for hjelp med oppbæring, eller montering, kan det velges ved kassen.