Sengerammer 160x200

Sengerammer 160x200
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 160x200 cm.

  As low as kr 13 198,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 2. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 160x200 cm.

  As low as kr 13 199,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 3. Messina Kjernebøk
  Tilbud 25%
  Messina Kjernebøk - 160x200 cm.

  As low as kr 13 699,00 Regular Price kr 18 299,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Sengerammer 160x200

Trenger du en ny sengeramme? Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av sengerammer med oppbevaringsmuligheter. Dette gir deg muligheten for å få en seng med en praktisk funksjon, utover bare det å sove i den. Hvis du velger en sengeramme med skuffer, kan du enkelt utnytte plassen i soverommet ditt bedre.

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du bruker en fjærmadrass i den nye sengerammen din. Fjærmadrasser passer perfekt til formålet, og vil sammen med sengerammens lameller sikre deg fremragende komfort. Du kan også velge å plassere en rammemadrass under fjærmadrassen, og på den måten oppnå den beste komforten overhode mulig. Da får du også en personlig seng som tar hensyn til dine søvnproblemer. Utover det så opplever mange at en sengeramme med en skummadrass kan lindre problemer med rygg og korsrygg. Derfor anbefaler vi denne typen madrasser til dere med ryggproblemer.

Våre skummadrasser er bygget opp med en latekskjerne, som betyr at denne typen madrasser er ekstra elastisk. Lateks gir nemlig elastisk støtte, som betyr at madrassen tilpasser seg dine personlige behov. Det gjør den ved å gi deg støtte på de stedene du veier mest. De stedene der vekten din sentreres kalles trykkpunkter, og det er disse punktene som har en tendens til å bli irritert om natten. Dette kan vekke deg og du bli nødt til å justere posisjonen din. En skummadrass vil minske dette behovet, og derfor anbefaler vi den typen madrass.

Sengerammene våre er bygget i tre, så hvis du vil ha en naturlig seng bør du sjekke ut våre sengerammer. Hvis du ønsker en naturlig seng med de sunne og komfortable egenskapene fra en lateksmadrass, anbefaler vi vår overmadrass Mayan, som er av 100 % naturlateks. Du bruker mange timer i sengen hver eneste natt og derfor vil mange oppleve at en naturlig løsning også er en sunn løsning.