• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Sengerammer 160x200

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr12999
    kr14898
Tresort
  1. Furu, Massiv (1)
  2. Kjernebøk (3)
  3. Eik, Massiv (1)
5 Item(s)
5 Item(s)

Sengerammer 160x200 

Trenger du en ny sengeramme? Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av sengerammer med oppbevaringsmuligheter. Dette gir deg muligheten for å få en seng med en praktisk funksjon, utover bare det å sove i den. Hvis du velger en sengeramme med skuffer, så kan du enkelt utnytte plassen i soverommet ditt bedre. 

Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du bruker en fjærmadrass i den nye sengerammen din. Fjærmadrasser passer perfekt til formålet, og vil sammen med sengerammens lameller sikre deg en fremragende komfort. Du kan også velge å plassere en rammemadrass under fjærmadrassen, og på den måten oppnå den beste komforten mulig. Da får du og en personlig seng som tar hensyn til dine søvnproblemer. Utover det så opplever mange at en sengeramme med en skummadrass kan lindre problemer med rygg og korsrygg. Derfor anbefaler vi denne typen madrasser til dere med ryggproblemer. 

Skummadrasser er bygget opp med en latexkjerne, som betyr at denne typen madrasser er veldig elastisk. Latex gir nemlig en elastisk støtte, som betyr at madrassen tilpasser seg dine personlige behov. Det gjør den ved å gi deg støtte på de stedene du veier mest. De stedene der vekten din sentreres kalles for trykkpunkter, og det er disse punktene som har en tendens til å bli irritert om natten. Dette tvinger deg til å våkne og justere posisjonen din. En skummadrass vil minske dette behovet, og derfor anbefaler vi den typen madrass.

Sengerammene våre er bygget i tre, så hvis du vil ha en naturlig seng så bør du sjekke ut våre sengerammer. Hvis du ønsker en naturlig seng med de sunne og komfortable egenskapene fra en latexmadrass, så anbefaler vi vår toppmadrass Mayan Green, som er av 100% naturlatex. Man bruker mange timer i sengen hver eneste natt, og derfor vil mange oppleve at en naturlig løsning også er en sunn løsning.