Sengerammer 160x200

Sengerammer 160x200

3 Produkter

 1. Messina Furu Olje
  Messina Furu Olje - 160x200 cm.

  As low as 13 198,00 kr

  Leveringstid 16-24 hverdager
 2. Messina Furu Hvit
  Messina Furu Hvit - 160x200 cm.

  As low as 13 199,00 kr

  Leveringstid 16-24 hverdager
 3. Messina Kjernebøk
  Messina Kjernebøk - 160x200 cm.

  As low as 15 499,00 kr

  Leveringstid 16-24 hverdager

3 Produkter

Sengerammer 160x200

Har du bruk for en ny sengeramme?

Hos Bedre Nætter har vi et stort utvalg av sengerammer med oppbevaringsmuligheter, og det forvandler sengen din til et praktisk møbel. Velger du en sengeramme med skuffer, vil du enkelt kunne utnytte plassen på soverommet ditt bedre, enn du allerede gjør.

Vi anbefaler, at du anvender en fjærmadrass eller skummadrass i den nye sengerammen din. Disse madrass typene passer perfekt til formålet og vil i samarbeid med sengerammens lameller sikre en fremragende komfort.

Sengerammene våre er alle bygget av massivt tre, og hvis du vil ha et naturlig utseende, har vi helt sikkert en sengeramme til ditt behov. Alle sengerammene våre er dessuten produsert i Skandinavia, og derfor er du sikker på å få et produkt i en imponerende kvalitet.

Ønsker du en grønn og komfortabel seng, anbefaler vi overmadrassen vår Mayan av 100% naturlateks. Man bruker mange timer i sengen hver eneste natt, og derfor vil en naturlig løsning skape de optimale rammene for en dyp søvn i mange år.

Hos Bedre Nætter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med bærekraftige materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Nætter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt og grønt

  Vi prioriterer en bærekraftig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering