Mollis Diamant - Beige

Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Som å sove på en sky

Som å sove på en sky

Drømmer du om myke og rolige rammer for nattesøvnen din kan Mollis Natural hjelpe deg med å realisere drømmen. Sengerammen kombinerer et vakkert ytre med et funksjonelt indre, og er skapt med henblikk på å holde madrassen din på plass og søvnen din i sjakk. Med Mollis får du altså styr på både soverommet og søvnen din.

Naturlig grafitt kjøler og holder kroppstemperaturen nede

Visste du at vår kroppstemperatur er en og en halv grad under normalen når vi sover? Av den grunn har vi utviklet vår revolusjonerende Diamant toppmadrass i Pulse latex, som er behandlet med naturlig grafitt. Dette gjør toppmadrassen fire ganger kjøligere enn en alminnelig latexmadrass, noe som hjelper deg med å oppnå en dypere søvn raskere og i lengere tid om gangen. Sover du side om side med de varmeledende egenskapene i vår Diamant toppmadrass, våkner du derfor veluthvilt og med overskudd til å klare det moderne livets mange fasetter.
Tre fjærtyper i vår 7 bedre™ komfortzoner

Tre fjærtyper i vår 7 bedre™ komfortzoner

Skal du sove godt er det viktig at du har den gode, personlig tilpassede støtten. Derfor har vi bygget våre springmadrasser på en ekstraordinær måte, med tre forskjellige pocketfjær og delt dem inn i 7 bedre™ komfortsoner for å gi den optimale avlastningen. Rundt fjærene finner du et 25mm tykt lag med komfortskum, som sørger for at hver fjær i madrassen yter den nødvendige støtten når du har timene dine på langs. Med denne springmadrassen i bunnen av Mollis sengerammen kan du derfor trygt legge deg til rette og la søvnen ta over.
Den helt perfekte størrelsen

Den helt perfekte størrelsen

Mollis Diamant inkluderer en springmadrass og vår diamant toppmadrass med kjølende effekt. Mollis Diamant er enkel å montere. Se bruksanvisningen under spesifikasjoner.

Spesifikasjon av Mollis Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 100 cm.
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Sengerammer 180x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*