Laster...

Mollis Bouclé

Sengerammer
4.700000 star rating (20) total reviews
Størrelse: 180x200 cm.
Beige
Farge: Beige
Uden Springmadras
Fasthet:
Uden Springmadras
Fasthet:
Tilbehør:
Uden Overmadrass
Overmadrass:
 • Bestillingsvare

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 40-50 hverdager
Mollis Bouclé
1 2 3
 • Design

  Som å sove på en sky

  Mollis sengeramme er preget av runde former, som en myk sky som inviterer til en dyp og fredelig søvn. Et perfekt valg for de som ønsker en komfortabel seng som både er behagelig for øyet og nattesøvnen.
 • Fasthet

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
 • FSC-sertifisert fururamme

  Et stabilt fundament

  Mollis sengeramme består av en solid, FSC-sertifisert fururamme, som skaper et stabilt fundament for nattesøvnen. FSC-sertifisering er din garanti for at treet kommer fra ansvarlig skogbruk.

Ekstravagant og organisk

BOUCLÉ ​​er vevd med små nøkler, som skaper et luksuriøst utseende. Den karakteristiske strukturen til tekstilet faller lett rundt polstringen på sovesofaen, og skaper et glatt, rent og organisk utseende. BOUCLÉ ​​​​er både stilrent og slitesterk - så du trenger ikke kompromisse med det praktiske for å få et eksklusivt sentralt møbel i hjemmet ditt.
Tilpass komforten din

Tilpass komforten din

Mollis sengeramme er uten fjær- og overmadrass, men inkludert lameller. Derfor kan du velge fra vårt brede sortiment som passer best til dine behov. På denne måten får du den mest personlige komforten og dermed den beste nattesøvnen.

En sengeramme som løfter ethvert soverom

Mollis overlater ingenting til tilfeldighetene med sin estetiske ytre og komfortable indre, laget for å holde madrassen og søvnen din på plass. Den massive sengerammen gir et solid grunnlag for søvnen din og de stilige myke, organiske formene gir et rolig uttrykk til soverommet.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet
Dine fordeler

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Mollis Bouclé

 • Leveringstid
  40-50 hverdager
  Mål på sengerammemål (uten madrasser)
  L: 235cm / B:200cm / H: 45cm
  Passer til madrasstørrelse
  180x200 cm
  Gavlhøyde
  100 cm
  Type
  Sengerammer 180x200
  Høyde
  45 cm.
 • Hvis du har begrenset med oppbevaringsplass på soverommet ditt, er sengerammer en god løsning. De har nemlig ofte rom under sengen der du kan oppbevare klær, sengetøy eller andre ting.