Messina Kjernebøk

kr 15 999,00

As low as kr 15 999,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Messina massiv kjernebøk sengeramme
 • Minimalistisk, pent og funksjonelt design
 • 4 Skuffer under seng & tilkjøp av sengehylder
 • Passer til madrass i 180x200 cm.
 • Vi tilbyr ikke montering av sengerammer
Tilpass Messina Kjernebøk
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Messina er en sengeramme bygget i massivt tre av tresorten kjernebøk. Dette er en funksjonell sengeramme, som utover å garantere en komfortabel søvn også gir deg mulighet for oppbevaring. Hos Bedre Nætter har vi fjernet våre fysiske butikker. Vi er utelukkende online, og det betyr at vi kan investere betydelig i kvalitet, i forhold til våre konkurrenter. Derfor er sengerammen Messina bygget i massivt kjernebøk, og den solide konstruksjonen sikrer en holdbarhet ut over det sedvanlige. I sengerammen Messina har du mulighet for å å kanskje få den beste søvnen på markedet, i naturlige og sunne rammer. 

En sengeramme i massivt tre pryder ethvert soverom. Tre er et naturmateriale, og Messina behandles med den største omhu og omhyggelighet i produksjonen. Det solide forarbeidet gir treet dens polerte og myke overflate, samt en finish som vil bli verdsatt i mange år. Messina er et godt, danskprodusert håndtverk, og det er vi stolte av å kunne tilby kundene våre. 

Messina er mer enn bare en sengeramme, det er også et moderne møbel. Under sengen har vi installert oppbevaringsmuligheter i form av skuffer, som går i ett med sengen. I Messina får du både et funksjonelt og komfortabelt møbel, uten å noensinne gå på kompromiss med kvaliteten. Messina er et veldesignet stykke håndverk, som gir deg frihet til å designe søvnen din nøyaktig som du vil.

Madrassvalg til Messina

En fordel ved å velge en sengeramme er, at du selv kan designe søvnen din. En sengeramme innrammer madrassene dine, og du kan helt selv velge hvilken madrass som skal legges i sengerammen. Du kan på den måten nettopp velge den madrassen, som passer best etter dine behov, fremfor å velge en seng med en eksisterende kombinasjon av madrasser. 

Hvis du mangler en madrass, kan vi hos Bedre Nætter især anbefale fjærmadrassen vår BN latex. Madrassen er produsert med et utvidet komfortlag, hvilket betyr at du ikke nødvendigvis behøver en overmadrass. Hos Bedre Nætter tilbyr vi et bredt utvalg av fjærmadrasser, og hvis du har spørsmål til hvilken madrass som er riktig for deg, må du ikke tøve med å kontakte oss. 

En sengeramme er også et opplagt valg, hvis du allerede har en fjærmadrass. Den eksisterende fjærmadrassen kan plasseres i sengerammen, hvor du etterfølgende har en fullkommen seng. Sengerammen holder i mange år, og når madrassen din skal utskiftes, kan du enkelt plassere en ny i sengerammen. Det er billigere enn å kjøpe en ny seng, hver gang den trenger til en utskiftning. Messina er en minimalistisk sengeramme, som med sitt tidløse design vil passe inn i ethvert soverom i mange år.


Total mål:
Lengde: 206 cm
Bredde: 186 cm
Høyde - Gavl: 66 cm
Høyde - Fotende: 45 cm

Madrass mål:
Madrassdybde: 15 cm
Lengde: 200 cm
Bredde: 180 cm

Utvendige mål: 
Høyde på fot gavl: 44,5 cm
Høyde til oversiden av kanten: 42 cm

Høyde - Gavl: 66 cm
Høyde - Fotende: 45 cm 
Høyde på fot gavl: 44,45 cm 

Skuffehøyde:
Høyde: 26 cm
Innvendige mål på skuffer:
Bredde: 91 cm
Dybde: 55 cm

Senge hylle:
Høyde fra topp til underkant av skuffer: 23 cm
Bredde: 38,5 cm
Dybde: 27,5 cm

Vi tilbyr ikke montering av sengerammer.

Spesifikasjon av Messina Kjernebøk

 • Størrelse 180x200 cm.
Mer informasjon
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Overflate Oljet
Tresort Kjernebøk
Skuffedybde 55cm
Tretykkelse 25mm
Materiale Kjernebøk
Type Sengerammer 180x200
Downloads for Messina Kjernebøk
Messina.pdf

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.