Messina Furu Olje

kr 13 199,00

As low as kr 13 199,00

Leveringstid 16-24 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Messina solid furu sengeramme
 • Minimalistisk, vakkert og funksjonelt design
 • 4 Skuffer under seng & tilkjøp av sengehyller
 • Passer til madrass i 180x200 cm.
 • Vi tilbyr ikke montering av sengerammer
Tilpass Messina Furu Olje
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Messina er en moderne sengeserie av sengerammer i tre, i overlegen og holdbar kvalitet. Det minimalistiske og gjennomførte designet skaper et produkt som både er lekkert og naturlig, samtidig som det er utrolig praktisk med enkel oppbevaringsløsing under sengen. 

Messina-sengerammen har 4 store skuffer, som gir god plass til oppbevaring av sengetøy, laken, puter eller andre ting under selve sengen. Dette gir plass i soverommet og gjør det enklere for deg å få oversikt i rommet. 

Sengerammen er utarbeidet i furutre og overflatebehandlet med olje. Med denne overflatebehandlingen oppnås den klassiske trelooken, som skaper en hyggelig og innbydende atmosfære på soverommet ditt. Våre fururammer er svært robuste, også selger vi dem i tillegg til en lav pris sammenlignet med hva du ellers må ut med for sengerammer i massivt tre.

Massive sengerammer er i dag blitt et sjeldent syn, grunnet at prisen ofte har vært vesentlig høyere enn for eksempel en kontinental seng. Med Messina-serien har man forsøkt å kombinere massivt tre og lave priser - en cocktail som ikke bare resulterer i et fantastisk produkt, men også en fornuftig pris. 

Våre sengerammer i massivt tre står naturligvis ikke alene, og derfor er Bedre Nætter også i stand til å levere lekre madrasser som passer i trerammens mål. Her anbefaler vi spesielt vår BN 300 Latex eller Airpur Senses -madrasser.

Disse madrassene er produsert med et utvidet komfortlag, som gjør at du ikke nødvendigvis trenger en overmadrass. Ved å velge en av disse madrassene vil du oppnå et visuelt flott resultat siden du vil slippe å være nødt til å bruke en overmadrass som lett vil overstige kanten av gavlen. En ting er i alle fall helt sikkert, våre Messina sengerammer gir svært gode forutsetninger for gjenopplading i naturlige rammer.Total mål:
Lengde: 206 cm
Bredde: 186 cm
Høyde - Gavl: 66 cm
Høyde - Fotende: 45 cm

Madrass mål:
Madrassdybde: 15 cm
Lengde: 200 cm
Bredde: 180 cm

Utvendige mål: 
Høyde på fot gavl: 44,5 cm
Høyde til oversiden av kanten: 42 cm

Høyde - Gavl: 66 cm
Høyde - Fotende: 45 cm 
Høyde på fot gavl: 44,45 cm 

Skuffehøyde:
Høyde: 26 cm
Innvendige mål på skuffer:
Bredde: 91 cm
Dybde: 55 cm

Senge hylle:
Høyde fra topp til underkant av skuffer: 23 cm
Bredde: 38,5 cm
Dybde: 27,5 cm

Vi tilbyr ikke montering av sengerammer.

Spesifikasjon av Messina Furu Olje

 • Størrelse 180x200 cm.
Mer informasjon
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Overflate Oljet
Tresort Furu, Massiv
Skuffedybde 55cm
Tretykkelse 25mm
Materiale Furu Olje
Type Sengerammer 180x200
Downloads for Messina Furu Olje
Messina.pdf

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.