JANUARSALG - SPAR OPPTIL 65%

Messina Furu Hvit

Leveringstid 16-24 hverdager
Lameller (Til fjærmadrass)
Sengehylle (Høyre)
Sengehylle (Venstre)
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Netter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1499,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Den perfekte rammen for en god natts søvn

Den perfekte rammen for en god natts søvn

Ikke bare ser Messina ut som om den er tatt rett ut av et boligblad med sitt naturlige og innbydende design. Sengerammen gir også nattesøvnen din et solid fundament med sin robuste konstruksjon laget av FSC-sertifisert tre. Og den går heller ikke på kompromiss med soverommets feng shui. Rammen har nemlig fire praktiske skuffer som du kan bruke til å oppbevare sengetøy eller andre ting du ikke vet hvor du skal gjøre av. Søvn er bra, søvn er sunt. Søvn er viktig året rundt — ja, faktisk er søvn helt nødvendig for at vi skal ha det godt. Men våre søvnbehov endrer seg med tiden, og derfor er det ikke sikkert at du skal sove på den samme madrassen hele ditt voksne liv. En sengeramme kan derimot være en venn for livet — uansett hvor i livet du befinner deg og hvilken madrass du har. Med sine solide materialer og tidløse design er Messina din partner in crime når det kommer til kvalitetstid i soverommet.

Spesifikasjon av Messina Furu Hvit

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
Leveringstid 16-24 hverdager
Høyde Gavl: 66 cm, Fodende: 45 cm
Tresort Furu, Massiv
Skuffedybde 55cm
Tretykkelse 25mm
Materiale Furu Hvit
Type Sengerammer 160x200
Downloads for Messina Furu Hvit
Messina.pdf

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering