Haven Natural - Beige

Leveringstid 8-15 hverdager
Ben
+
Fasthed
Sengegavle
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Haven Natural: En direktebillett til drømmeland

Haven Natural: En direktebillett til drømmeland

Haven Natural er blant våre nyeste senger som er kledd i et tekstil laget av resirkulerte materialer. Her får du en kontinentalseng med uovertruffen komfort og bæredyktighet som fokus i alle avgjørelsene. Det gjelder både i forhold til det tidløse, klassiske designet og de materialene den er laget av. Haven Natural vil passe inn i ethvert moderne hjem og sovehjerte.

En sunn og grønn overmadrass

En sunn og grønn overmadrass

Lukk øynene, pust og gli inn i drømmeland. Det mest naturlige vi mennesker kan gjøre. Så hvorfor ikke gjøre det på et så naturlig underlag som mulig? På Haven Natural er kroppen din i direkte kontakt en sunn og grønn overflate - overmadrassen vår Mayan Pulse. Den er Svanemerket og består av et 100% organisk lateks fyll. Det er sikkerheten din for et allergivennlig produkt. Den er produsert med den unike SonoCore-metoden som gir madrassen en ekstra ensartet, sterk og pustende overflate. Kort sagt: Med Mayan Pulse setter du prikken over i`en på drømmene dine.
En støttende fjærmadrass

En støttende fjærmadrass

Fjærmadrassen er den viktigste spilleren når det kommer til komforten i sengen din. I Haven Natural er det også en spiller man gjerne vil alliere seg med. Fjærmadrassen er bygget opp av pocketfjærer som er inndelt i 7 bedre™ soner. Omkring fjærene finner du en 30 mm tykk Mayan Pulse-polstring. En Svanemerket polstring som er ekstremt pustende, elastisk og som vil i samarbeid tilpasse seg og støtte kroppens konturer, så du i sikkerhet får den optimale støtten. Legg deg derfor bare godt til rette. Vi garanterer ikke at du våkner til tiden i morgen.
En solid rammemadrass

En solid rammemadrass

Med rammemadrassen i Haven Natural er du garantert et solid fundament. Ikke bare for sengen, men også for søvnen din. Rammemadrassen er bygget av pocketfjærer som i samarbeid med sengens andre madrasslag vil sikre deg den støtten koppen har bruk for. For å forlenge sengens levetid og ikke minst søvnen din, omkranses fjærene av en 14 centimeter tykk treramme i massivt, svensk furutre. Med Haven Natural tør vi derfor love at du har de optimale betingelsene for å forsvinne i drømmeland.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse Overmadrass.

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass og Svanemerket polstring omkring fjærene. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Haven Natural

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven Natural. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Mayan Pulse. Denne overmadrassen er laget av helt naturlig lateks som er ekstra smidig, slitesterk og pustende. Trekket rundt overmadrassen er laget av gressfibre, som har en høy absorberingsevne og dermed holder kroppen tørr hele natten.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven Natural

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Kolli 5 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil av mer enn 100 resirkulerbare plastflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 140x200
<

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*