L-Beslag til Vegghengt Gavl

kr 449,00
Leveringstid 5-12 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Se nedenfor hvilke sengemodeller L-beslaget passer til.
 • L-beslag leveres i én pakke med to beslag.
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Legg merke til at L-beslag leveres i én pakke med to beslag. Du skal altså bare kjøpe én pakke per seng.


Med disse L-beslagene kan våres vegghengte sengegavler monteres direkte på sengen.

Beslaget kan være fordelaktig hvis sengen skal stå fritt i rommet, eller hvis du av andre årsaker foretrekker å ha gavlen montert direkte på sengen. Hvis du bruker gavlen som ryggstøtte anbefaler vi alltid at du stiller sengen opp mot en vegg, slik at beslaget ikke blir overbelastet.

L-beslagene skal skrus på to av benene. Til de resterende seks bena er det seks bolter som skal monteres på benene, så høyden er den samme på alle ben. 

OBS: L-beslagene passer til følgende serier, som har en vegghengt sengegavl:

 • Jupiter
 • Atlas 
 • Venus
 • Senses
 • Sirius Black


Bemerk, at L-beslagene ikke kan monteres på Venus Nova kontinentalseng og Senses Nova kontinentalseng på grunn av sokkelen.

Spesifikasjon av L-Beslag til Vegghengt Gavl

 • Vekt 1 kg
Mer informasjon
Type Reservedele
Leveringstid 5-12 hverdager

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

Vi fant andre produkter du kanskje er interessert i?