Haven Diamant - Svart

Leveringstid 8-15 hverdager
Ben
+
Fasthed
There is no defined renderer for "Drop-down" option type.
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Haven Diamant: Alt det du drømmer om

Haven Diamant: Alt det du drømmer om

Haven Diamant setter et positivt avtrykk på både søvnen din og kloden vår. Den regulerbare sengen er designet for å passe inn i en moderne innredning med fokus på komfort, håndverk og bærekraft. Sengens trekk består av 100% resirkulerte materialer, så du kan sove sunt og godt, og samtidig bidra til å passe vår felles jordklode. Kombinert med en slitesterk motor får du dermed en seng som du kan falle til ro i med god samvittighet.

En imponerende overmadrass

En imponerende overmadrass

God nattesøvn krever at du har en god overmadrass. Og det får du med Haven Diamant. Sengens overmadrass er nemlig produsert med den unike SonoCore-metoden som gjør at den puster bedre, er mer elastisk og ikke minst allergivennlig. Madrassens overflate er behandlet med naturlig grafitt, som har fantastiske varmeavledende egenskaper. Overflødig varme ledes dermed effektivt vekk fra sengen din, så du kan opprettholde en optimal kroppstemperatur, hvilket vil hjelpe deg med å falle i dyp søvn raskere. Trekket rundt overmadrassens latekskjerne heter Poakea og er laget av gressfibre som har en høy absorberingsevne og en bærekraftig profil. Hva mer kan man ønske seg av en overmadrass?
En trofast fjærmadrass

En trofast fjærmadrass

Det er ikke en selvfølge for alle å våkne uthvilt og full av energi når alarmklokken ringer, men med Haven Diamant blir du hjulpet godt på vei. Fjærmadrassen er bygget opp av pocketfjærer som er omkranset av en elastisk, allergivennlig og Svanemerket latekspolstring. Fjærene er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner, så kroppen din avlastes på best mulig måte. Med fjærmadrassen i Haven Diamant får du altså en komfortabel langtidsløsning på nattesøvnen din.
En effektiv sengemotor

En effektiv sengemotor

Forutsetningen for en god regulerbar seng er selvfølgelig en solid sengemotor. Derfor har vi utstyrt Haven Diamant med en av de beste motorene på markedet. Motoren, som er produsert av det danske firmaet Linak, er slitesterk og vil derfor kunne hjelpe deg med å finne den rette liggestillingen hver natt i mange år fremover. Motoren er beskyttet av en 20 centimeter tykk ramme i massivt, svensk furutre som fullfører sengens solide uttrykk. Med Haven Diamant tør vi derfor love at du vil sove godt og komfortabelt allerede fra første natt.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. Når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Haven Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD5 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 90x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 65 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 65 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil av mer enn 100 resirkulerbare plastflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 90x200
Motor Linak TD5 Standard

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og mulighet for å innstille sengen, nøyaktig som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*