• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Regulerbar seng 90x200

Shopping Options

Kategori
Vægtklasse
 1. 75-95 kilo (10)
 2. Over 95 kilo (10)
 3. Under 75 kilo (8)
Pris
 1.  
  kr9999
  kr25799
Fjærer
 1. Multipocket (9)
 2. Pocket (12)

20 Item(s)
20 Item(s)

Regulerbare senger 90x200 

De regulerbare sengene har etter hvert blitt veldig populære i Norge. Dette skyldes spesielt at den regulerbare sengen åpner opp for nye muligheter i forhold til det daglige bruk av sengen. Du kan enkelt ligge og lese en god bok, se TV eller bare slappe av ved hjelp av den justerbare bunnen i sengen, alt dette med kun et enkelt trykk på kontrollen.

Er det nå på tide å kjøpe en ny seng? Hos Bedre Nætter tilbyr vi et bredt utvalg av luksuriøse enkeltsenger i høy kvalitet og ikke minst til en suveren pris. En av de overordnede årsakene til at vi kan selge denne 90x200 regulerbare sengen til denne gode prisen, er bl.a. at vi eksklusivt er en onlinebasert virksomhet. Dette gjør at vi ikke har omkostninger til butikk og hermed kan tilby deg en av de absolutt beste prisene på markedet.

Utvalget av regulerbare senger i 90x200 byr på stilrent og knivskarpt design kombinert med funksjonalitet og en lekker sovekomfort. Dette gjør at du i siste ende oppnår den beste nattesøvnen.

Med en 90x200 seng kan du alltid supplere opp med enda en 90x200 seng når du/dere får behovet for å utvide til en dobbeltseng. Det er da ikke en nødvendig å kjøpe to 90x200 senger hvis du allerede vet at du skal ha en dobbeltseng, kikk heller forbi de regulerbare sengene i 180x200.  

Faktum er at søvn i ”overført betydning” er bivirkningsfri medisin som holder kroppen frisk. Når du sover eller slapper av forebygger og gjenoppbygger kroppen seg selv. Dette skulle de lekre regulerbare sengene bidra til.

Er du i tvil om noe? Om det er spørsmål til laken, madrass, dyner eller annet - SPØR. Det finnes ingen dumme spørsmål når det handler om å oppnå en god natts søvn. Vi streber virkelig etter å gi kundene våre nettopp dette: Bedre Nætter.