Dobbeltseng 160x200

Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av 160x200 dobbeltsenger. Blandt vårt utvalg finner du både kontinentalsenger, boksmadrasser og regulerbare senger hvor komforten kan tilpasses til nettopp deg og din kropp. Uavhengig av hvilken dobbeltseng du leter etter, har vi en dobbeltseng i størrelsen 160x200 til deg.

Dobbeltsenger

160x200 cm

Hvilken dobbeltseng 160x200 bør du velge?

Leter du etter en ny dobbeltseng 160x200, 180x200, 180x210 eller 210x210, men vet ikke hvilken type du skal du velge? For å gjøre valget lettere, bør du stille deg selv to spørsmål. Det første spørsmålet er om du vil ha muligheten til å regulere din nye dobbeltseng 160x200, og det andre spørsmålet er om du ønsker to eller tre madrasslag. Dersom svaret er ja på det første spørsmålet, bør du velge en regulerbar seng 160x200, da den lar deg justere liggestillingen din etter behov. Når du velger en slik sengeløsning av denne størrelsen, kan du dessuten justere underlaget i begge sider - så både du og partneren din får ligge akkurat sånn som det passer dere best.

Hvis svaret derimot er nei, har du to muligheter: du kan enten velge en rammemadrass 160x200 eller en såkalt kontinentalseng 160x200. Og det er her spørsmål nummer to bør stilles. For hvis du ønsker deg en dobbeltseng 160x200 med to madrasslag skal du nemlig velge førstnevnte, mens du skal velge sistnevnte dersom du i stedet vil ha tre madrasslag. Det tredje madrasslaget gir deg ekstra komfort og støtte, men mange sover også fantastisk med kun to lag. En dobbeltseng 160x200 med tre lag minsker dog slitasjen på det nederste madrasslaget, så hvis du vil forlenge levetiden på den nye sengen din kan det være lurt å investere i en kontinental modell.

Skreddersydd, dansk design

Når du kjøper en dobbeltseng 160x200 fra Bedre Netter får du et produkt av ekte, dansk design. Det er fordi vi utvikler produktene våre i Danmark, og det er også her vårt hovedsete ligger. Bedre Netter er nemlig et dansk sengefirma som siden oppstarten i 2013 har ekspandert til både Norge, Sverige og Finland. Dansk design er, som de fleste vet, kjent for å være funksjonelt, estetisk og av høy kvalitet. Dette gjelder også våre produkter. Med en dobbeltseng 160x200 fra Bedre får du et funksjonelt og estetisk soveunderlag av høy kvalitet, som du ikke bare vil sove fantastisk på, men som du også vil nyte synet av.

Men du har også muligheten til å skreddersy din nye dobbeltseng 160x200 etter dine egne behov og preferanser. Du kan blant annet tilpasse designet på flere av modellene våre ved å velge hvilken farge trekket skal ha, hva slags materiale benene skal være laget av, og om du vil ha en dobbeltseng 160x200 med gavl eller uten, samt hva slags mønster den i så fall skal ha. I tillegg kan du velge hvilken fasthet det skal være på det midterste madrasslaget, både i høyre og venstre side, så både du og partneren din får akkurat den støtten og komforten dere trenger.

Gjør en ekstra god handel hos Bedre Netter

Du kan spare mye på å kjøpe en dobbeltseng 160x200, 180x200, eller 210x210 hos Bedre Netter. Vi har nemlig ingen fysiske butikker og kan derfor holde kostnadene nede, noe som gjør at vi kan tilby svært konkurransedyktige priser. I stedet for fysiske butikker eller showrooms der du kan prøve produktene, får du sove i din nye dobbeltseng 160x200 i opptil 100 dager før du bestemmer deg for om du vil beholde den - eller om du skal ha en annen fasthet eller en helt annen seng. På den måten får kroppen din tid til å venne seg til det nye underlaget og du har dermed et bedre grunnlag for å vurdere hvor godt du sover.

I tillegg til at du kan spare stort på å kjøpe en billig dobbeltseng 160x200 i nettbutikken vår, får du alltid gratis frakt når du handler hos oss. Du betaler dermed ingen ekstra gebyrer for å få den levert hjem til deg. Men det er også mulig å gjøre en ekstra god handel ved å kjøpe en dobbeltseng 160x200 på tilbud. Vi har nemlig alltid én eller flere modeller til nedsatt pris, som du finner øverst på denne siden. Du kan ofte spare opptil 50% på disse modellene, og noen ganger også mer. Det er altså mulig å gjøre et skikkelig sengekupp når du handler hos Bedre Netter.

  • Hvilken dobbeltseng 160x200 du bør velge avhenger av om du vil ha muligheten til å regulere sengen, og hvor mange madrasslag du eventuelt ønsker at sengen skal ha.

  • Du kan spare mye på å kjøpe en dobbeltsenger 160x200 hos Bedre Netter. Vi har nemlig ingen fysiske butikker og kan derfor holde kostnadene nede, noe som gjør at vi kan tilby svært konkurransedyktige priser.