• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Rammemadrass 160x200

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr9998
    kr29799
Fjærer
  1. Multipocket (9)
  2. Pocket (10)

18 Item(s)
18 Item(s)

Rammemadrass 160x200 

Har du bruk for en ny rammemadrass? Hos Bedre Nætter forhandler vi et stort utvalg av rammemadrasser som fås i mange forskjellige komfort- og prisklasser. Felles for alle er at søvnopplevelsen din vil garantert bli forbedret med en kvalitets-rammemadrass 160x200! Alle rammemadrassene i størrelsen 160x200 kan personaliseres og de fås i forskjellige fastheter - under hvert produkt kan du selv velge om du vil ha rammemadrassen i medium fasthet eller fast fasthet, samt hvilken overmadrass du vil ha i sengen.

En stor fordel ved å kjøpe en rammemadrass er at det er en utrolig praktisk løsning. Vi leverer sengen, helt gratis, så skal du bare montere ben på den. Nå er rammemadrassen i 160x200 klar til bruk. Vi anbefaler også at du investerer i en overmadrass når du kjøper en rammemadrass. En overmadrass vil både øke komfortnivået ditt og det vil også forlenge levetiden på rammemadrassen betraktelig. Dette er noe vi naturlig vis kun kan anbefale.

En 160x200 er ikke langt fra størrelsen på en dobbeltseng, men denne størrelsen er litt mer håndterlig enn en normal dobbeltseng i størrelsen 180x200 er. Der er mange gode grunner til å velge en rammemadrass i størrelsen 160x200. Sengen egner seg perfekt til par, spesielt de som bor i en trangt leilighet. Ut over dette kan rammemadrassene som sagt persjonaliseres etter ditt eget ønske om fasthet. Det kan være vanskelig å vite hvilken fasthet som er den helt riktige for deg, og derfor har vi laget et bilde som forklarer de “reglene”.

Fasthet i rammemadrassen 160x200

Fastheten av den nye rammemadrassen avhenger først og fremst av hvor mye du veier. Hvis du veier under 95 kilo, anbefaler vi alltid at man velger en seng med Pocket-fjærer. Her får du den beste komforten. Hvis du veier over 95 kilo, bør du se nærmere på modellene med Multipocket-fjærer. Multipocket-madrasser er med dobbelt så mange fjærer per m2, som alminnelige Pocket-fjærer har. Derfor klarer denne fjærtypen bedre tyngre vektklasser, samtidig med at levetiden på sengen vil forbedres radikalt hvis du velger den riktige fastheten.

Hvis du har spørsmål til rammemadrassen i størrelsen 160x200, til overmadrassene eller til fastheten av madrassen, er du alltid velkommen til at kontakte os. Det kan du gjøre akkurat nå på chatten, over telefonen eller på mail kontakt@bedrenaetter.no.