• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Kontinentalseng 160x200

Shopping Options

Kategori
Pris
 1.  
  kr14998
  kr44998
Fjærer
 1. Anatomic Pocket® (2)
 2. Multipocket (12)
 3. Pocket (18)
Komfortlag
 1. Hybrid (6)
 2. Cooltex (10)
 3. Polyetherskum (2)
 4. High Resilient (1)
 5. Latex (6)

29 Item(s)
29 Item(s)

Kontinentalseng 160x200 

Kontinentalsenger har de siste årene blitt ekstremt populære og det er slett ikke uten grunn. Det er nemlig mange vesentlige fordeler med å velge en kontinentalseng. Du får først og fremst en seng med et imøtekommende utseende som stilmessig passer inn i alle soverom. Kontinentalsenger utstråler ro, hvile og god plass. En kontinentalseng er bygget opp av tre lag. Dette gir en enestående komfort. En kontinentalseng ser ikke bare komfortable ut, de er også ytterst komfortable å ligge i. En kontinentalseng i størrelsen 160x200 er perfekt til leiligheten, gjesterommet, eller bare til de som ønsker litt mer komfort enn hva en alminnelig enkeltmannseng kan tilby.

Kontinentalsenger er litt høyere enn alminnelige senger. Forskjellen på kontinentalsenger og alminnelige senger er det at kontinentalsenger har et ekstra lag med madrass som gir mer komfort og en bedre søvnopplevelse. Det er nettopp dette ekstra madrasslaget som gjør at kontinentalsengen får sin karakteristiske høyde. Nederst i sengen finner du rammemadrassen som utgjør kontinentalsengens plattform. Over rammemadrassen er fjærmadrassen, og det er samarbeidet mellom disse to madrassene som gjør at en kontinentalseng er en av de mest komfortable sengene på markedet. Øverst og over fjærmadrassen finner du overmadrassen som er den primære kontaktflaten. Det vil si at du sliter mindre på selve sengen og derfor blir kontinentalsengen mer holdbar når du legger til en overmadrass.

Når du kjøper en kontinentalseng i størrelsen 160x200 hos oss, følger det alltid en valgfri overmadrass med. En overmadrass øker både komforten og levetiden av sengen, og det er derfor en god idé at du setter deg inn i hvilke krav du har til din nye overmadrass.

Medfølgende overmadrass til kontinentalsengen 160x200

Når du kjøper 160x200 har du et valg mellom to overmadrasser, enten Celcius eller Latex. Latex er en elastisk overmadrass. Den støtter deg avhengig av hvordan du plasserer vekten på madrassen. Det vil si at jo mer press som legges på madrassen, desto mer skubber madrassen tilbake. Dette gjør Latex-overmadrassen til et utmerket valg på tvers av alle vektklasser. Overmadrassen tilpasser seg liggeposisjonen din og gir deg en konstant støtte hele natten, uansett hvordan du ligger.

Celcius-overmadrassen er laget av memory foam, en type skum som former seg etter kroppsvarme. Når kroppen kommer i kontakt med overmadrassen, former den seg etter temperaturen. Madrassen lar deg derfor synke ned i den nettop der du er varmest. Typiske trykkpunkter er da skuldre, hofte og nakke. Disse trykkpunktene avlastes. I det overmadrassen bruker kroppsvarme til å forme seg vil kjernen i madrassen ikke avlede varmen, men i stedet holde på den.