Laster...

Sirius

Kontinentalseng
4.666670 star rating (135) total reviews
18.999,00 kr

Ikke på lager

Størrelse: 140x200 cm.
Svart
Farge: Svart

Spar opp til 40% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Sirius
Sirius

Vår fejringsmodel

Sirius er vår måte å feire på. Vår idé om noe veldig, veldig bra, for veldig, veldig lite. Fjærmadrassen består av Bedre Nætters unike 7 better™-soner, som er vår garanti for ergonomisk, dyp støtte som kroppen din vil elske. Du vil bli glad i å legge deg, for i Sirius møter dagens eventyrlyst skarp konkurranse fra nattens ro — i vår festlige modell av en seng.

Produktoversikt

Utforsk Sirius

Forstå våre 7™ komfortsoner
Forstå våre 7™ komfortsoner 1 2 3 4 5
Forstå våre 7™ komfortsoner
 • Overmadrass trekk

  Mykt trekk med innebygd antiskli funksjon

  Overmadrassen er omgitt av et mykt trekk med anti-skli på den ene siden. Antisklien sørger for at overmadrassen holder seg der den skal og ikke glir rundt på fjærmadrassen.
  Overmadrass trekk
 • Overmadrass

  Komfortabel skumkjerne

  Overmadrassen inneholder en 40 mm tykk skumkjerne, som gir myk komfort, og holder formen bedre enn andre typer skum. Materialet i kjernen er ekstremt slitesterkt, så du får en overmadrass som hjelper deg med å sove godt i lang tid fremover.
  Overmadrass
 • Fjærmadrass

  Avlastningen kroppen din trenger – hver natt

  Med pocketfjær, 7 bedre ™-soner og 25 mm komfortskum får du den riktige sunne støtten som tilpasser seg din kropp og bevegelser. En sunn, differensiert støtte pakket inn i behagelig komfortskum som den beste finishen på fjærmadrassen.
  Fjærmadrass
 • 7 Bedre™ zoner

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
 • Rammemadrass

  En sterk, skandinavisk rammemadrass

  Rammemadrassen består av en 12 centimeter høy og 4 centimeter tykk treramme i solid, svensk, FSC-sertifisert furutre – og som har som mål å forlenge levetiden til sengen din og skape en stabil ramme for søvnen din.
Overmadrass

Velg overmadrassen som passer for deg

Fjærmadrass

Fjærmadrass med individuell fasthet

Fjærmadrass

7 bedre™ soner gir kroppen din optimalisert støtte

Fjærmadrassen består av tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi har fordelt på individuelle soner som avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst. Her har vi unikt utviklet en hoftesone med 90 % fjærkraft, slik at vi er helt sikre på at ryggraden din holder en ergonomisk korrekt, rett linje.
Fjærmadrass

Velg din egen fasthet

Vi er alle forskjellige, og vi har alle forskjellige preferanser. Derfor kommer ikke våre senger med samme fasthet. Hos oss kan du derfor velge mellom tre forskjellige fastheter, som hver anbefales for ulike vektgrupper. Men selv om vi anbefaler en medium fasthet for din vektklasse, kan du helt klart velge en ekstra fast hvis du for eksempel foretrekker å sove hardt.
Rammemadrass

Rammemadrass med svensk furutre

Rammemadrass

Danske materialer og svensk, FSC-sertifisert tre

Boksmadrassen nederst er grunnlaget for sengens lag og for din nattesøvn. Her er boksmadrassene med en 12 cm høy og 4 cm tykk treramme av massivt, FSC-sertifisert furutre fra Sverige. Den massive trerammen skaper en stabil seng og et solidt grunnlag, slik at fjær- og toppmadrassen kan fokusere på å gjøre nettene dine bedre.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
FSC-certificeret træ FSC-certificeret træ
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet
Dine fordeler

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.
Fortsatt i tvil? <br>Prøv SengeMatch™
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Sirius

 • Leveringstid
  4-25 hverdager
  Type
  Kontinentalseng 140x200
  Kolli
  5 stk.
 • Rammebrudd
  25 år
  Garanti fjærbrudd
  15 år
 • Ramme
  12 cm Treramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjærer
  Pocket
  Komfortsoner
  7 bedre™ soner
  Antiskli
  Antiskli innebygget
  Vendbar
  Ja
 • Total høyde
  4 cm.
  Overmadrass - kjernehøyde
  40mm
  Kjerne
  Skum
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskli skal tas av før vask.
  Antiskli
  Antiskli innebygget
 • Høyde
  55 cm.
  Fjærmadrass
  18 cm.
  Overmadrass
  5 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
 • Den har 220 fjærer per m2.
 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".