Laster...

Polar sengesett

Sengetøy Polar
3 star rating (1) total reviews
Vårt avkjølende, smørmyke og OEKO-TEX®-sertifisert polar sengetøy er laget i 100% vasket lin. Av natur har lin en kjøleeffekt på huden, som vi mennesker derfor har brukt som en konsolidering av klærtekstil i årtusener. Det polare sengetøyet er tilgjengelig i beige.
200x220 cm.
Størrelse: 200x220 cm.
Putetrekk:
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Polar sengesett
Polar

Sengesett

Polar-sengetøyet er vår skytsengel når du ønsker å ha det litt kjøligere, litt deiligere, litt mer overdådig om natten. Det er sengetøyet du lengter etter å komme hjem til etter en lang, travel dag, og sengetøyet du allerede savner når du våkner etter en lang, rolig natt.

Naturens eget klimaanlegg
100% vasket lin

Naturens eget klimaanlegg

Vårt Oeko-Tex®-sertifiserte polar sengetøy er laget i 100% vasket lin, som har en naturlig kjølende effekt. Lin er derfor også et tekstil vi mennesker har brukt siden tidenes morgen fordi det føles fint og kjølig på huden. Ja, faktisk kan lin best omtales som Moder Jords eget lille klimaanlegg på grunn av den kjøleegenskapen som du umiddelbart vil legge merke til når du bosetter deg under din polarkledde dyne.
100% gode egenskaper

Topp kvalitet ventilerende, holdbarhet og mykhet

I tillegg til den guddommelige, kjøleeffekten, er lin også en treenighet av ventilering, holdbarhet og mykhet som bare føles bedre og mykere, jo mer den blir brukt og vasket. Lin er hypoallergen, antibakteriell, støver mindre enn bomull og er derfor en kvalitetstekstil av den høyeste karat som kan absorbere 20% av sin egen vekt i væske. Det gjør lin ideell som sengetøy fordi dens suverene sugeevne sikrer et tørt sovemiljø.
Skånsom mot naturen — og deg
100% godt valg

Skånsom mot naturen — og deg

Ikke bare er lin et avkjølende mirakel i seg selv, det er også svært bærekraftig når det gjelder produksjonen. Linplanten krever ikke så mye vann for å vokse som f.eks. bomullsplanten. I motsetning til produksjonen av syntetiske tekstiler, produseres lin også uten skadelige kjemikalier, produksjonen avgir ikke giftig avfall og tekstilen er biologisk nedbrytbar. Lin er dermed en naturlig og miljøvennlig tekstilfiber.
Polar — kjølevalget
Søvnlinje

Polar — kjølevalget

Polar-søvnlinjen er for deg som lider av svette og alt for varme netter, men har varme drømmer om veltemperert søvn. Våre Polar-produkter er utviklet for å holde kroppstemperaturen konstant og gi et behagelig sovemiljø som uforstyrret og god søvn trives i. Du finner et bredt utvalg av Polar-produkter i vårt sortiment, som f.eks. sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Polar sengesett

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  350 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Sengesett 200x220
  Pakkeinhold
  2 overmadrasslaken + 2 dynetrekk + 2 putetrekk
  Vaskeanvisning
  Opptil 60 °C