Laster...

Mollis

Sengeramme
Størrelse: 140x200 cm.
Brun
Farge: Brun
Uden Overmadrass
Overmadrass:
Uden Springmadras
Fasthet:

Spar opp til 40% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • Bestillingsvare
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mollis
Mollis

Instagrammeren vår

Mollis er vår skjønnhetsdronning, familiens kjære og et absolutt godt valg når du trenger en sengeramme som scorer poeng for både interiør og eksteriør. Mollis har vunnet Instagrams hjerte og snart ditt også, når du får den hjem på soverommet. For den utstråler estetikk, vanvittig god smak, god søvn og gode, veloverveide valg — vår Instagrammer av en sengeramme.

Produktoversikt

Utforsk Mollis

1 2 3
 • Design

  Som å sove på en sky

  Mollis sengeramme er preget av runde former, som en myk sky som inviterer til en dyp og fredelig søvn. Et perfekt valg for de som ønsker en komfortabel seng som både er behagelig for øyet og nattesøvnen.
  Design
 • Fasthet

  Ulike fastheter

  Våre madrasser finnes i flere fastheter, da de alle er bygget forskjellig. Ved å justere tykkelsen på fjærene har vi utviklet 3 fastheter som støtter alle vektklasser. Når du velger mellom de ulike fasthetene kan du se vår vektanbefaling på hver enkelt madrass. Fra størrelse 160 og oppover kan du velge to forskjellige fastheter. Da får du to madrasskjerner kombinert i ett trekk.
  Fasthet
 • FSC-sertifisert fururamme

  Et stabilt fundament

  Mollis sengeramme består av en solid, FSC-sertifisert fururamme, som skaper et stabilt fundament for nattesøvnen. FSC-sertifisering er din garanti for at treet kommer fra ansvarlig skogbruk.
  FSC-sertifisert fururamme
Mollis løfter soverommet
Ned til minste detalj

Mollis løfter soverommet

Da vi utviklet Mollis sengerammen vår, overlot vi absolutt ingenting til tilfeldighetene. Fordi skjønnhet har sin berettigelse. Fordi forseggjorte, estetiske ting gjør vår verden vakrere. Mollis ser bra ut på utsiden og ditto på innsiden. Den FSC-sertifiserte trerammen holder madrassen din på plass og i sjakk og danner grunnlaget for søvnen din, hvor de myke, organiske formene til sengerammen gir et rolig uttrykk og stemning til soverommet ditt.
Eldes grasiøst

Et vakkert, estetisk ytre

Vår billedskjønne Mollis er trukket i et vakkert, OEKO-TEX®-sertifisert møbeltekstil, som enkelt og elegant rammer inn sengerammens solide FSC-sertifiserte fururamme. Stoffets fine veving gjør både tekstilet mykt, slitesterkt og ekstremt vakkert. Tekstilen er også lett å vedlikeholde, for ingenting er finere enn å eldes elegant.
Velg dine egne madrasser

Tilpass komforten din

Mollis sengerammen kommer uten fjær- og overmadrass, men inkludert sengebunn. På den måten kan du velge de madrassene fra vårt brede utvalg som passer best til dine behov og det du ønsker at madrassene dine skal kunne gjøre og være laget av. Slik får du den mest personlige sengen, komforten, personaliseringen og ikke minst den beste nattesøvnen.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet
Dine fordeler

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Mollis

Mollis
 • Leveringstid
  30-50 hverdager
  Passer til madrasstørrelse
  140x200 cm
  Type
  Sengerammer 140x200
 • Mål på sengerammemål (uten madrasser)
  L: 235cm / B: 160cm / H: 45cm
  Gavlhøyde
  100 cm
  Høyde
  45 cm.