Haven Diamant - Brun

Leveringstid 24-36 hverdager
Ben
+
Fasthed
Fasthed
Sengegavl
+
Topmadras
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Haven Diamant: Alt du drømmer om

Haven Diamant: Alt du drømmer om

Haven Diamant setter et positivt inntrykk på både søvnen din og kloden vår. Den regulerbare sengen er utviklet til å passe inn i den moderne innretningen, hvor det er tatt høyde for komfort, et solid håndverk og bæredyktighet. Sengens trekk består av 100% resirkulerte materialer for å gi deg en så sunn og grønn søvn som mulig - og ikke minst for å passe godt på jorden vår. Kombinert med en sterk motor får du en seng du trygt og med god samvittighet kan la roen senke seg.

En imponerende overmadrass

En imponerende overmadrass

God søvn krever også en god overmadrass. Det kravet er oppfylt med Haven Diamant. Overmadrassen er nemlig produsert etter den spesielle SonoCore-metoden. For deg betyr det at du får en overmadrass som er enormt elastisk, pustende og ikke minst allergivennlig. Madrassens overflate har fått en behandling med naturlig grafitt som har fantastiske varmeavledende egenskaper. Overskytende varme blir ledet bort fra sengen så du har den optimale temperaturen og hurtigere kan overgi deg til den tunge, restituerende søvnen.
En trofast fjærmadrass

En trofast fjærmadrass

Det er ikke en selvfølge for alle å våkne frisk og full av energi når alarmen ringer, men med Haven Diamant på soverommet ditt er du på god vei. Fjærmadrassen er bygget opp av pocketfjærer som er omkranset av en elastisk, allergivennlig og Svanemerket lateks polstring. Fjærene er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner så de enkelte delene av kroppen din har de optimale betingelsene for å bli avlastet på den helt riktige måten. Med fjærmadrassen i Haven Diamant har du en komfortabel og holdbar løsning for søvnen din.
Effektive regulerbare komponenter

Effektive regulerbare komponenter

Forutsetningen for en god regulerbar seng er selvfølgelig en solid elevasjons motor. Derfor har vi bygget Haven Diamant med en av de beste motorene fra Danske Linak. Den er slitesterk og kan derfor være en hjelpende hånd til å finne den helt riktige sovestillingen i mange år. Motoren er beskyttet av en 20 centimeter tykk treramme i massivt, svensk furutre som rammer og fullfører uttrykket til hele sengen. Med Haven Diamant tør vi love at du vil oppleve komfort og kvalitet fra første natt.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass og Svanemerket polstring omkring fjærene. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Haven Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD5 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 65 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 65 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil av mer enn 100 resirkulerbare plastflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 24-36 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 210x210
Motor Linak TD5 Standard

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og mulighet for å innstille sengen, nøyaktig som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*