Laster...
Tilbudet utløper om
:
:
:

Atlas

Kontinentalsenger Model 2010
4.65054 star rating (372) total reviews
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.
Beige
Farge: Beige
Fast
Fasthet:
60mm komfortskum Tencel
Overmadrass:
Oak
Ben:
Uten Gavl
Sengegavl:
Puff:

Spar opp til 60% på tilbehør ved kjøp av seng

Tilbehør
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Atlas
Atlas

Drømmestarten vår

Alt har en begynnelse, og Atlas er vårt første skritt mot bedre netter. I Atlas går ønsker i oppfyllelse, for i stedet for å drømme om en bedre seng, kan du drømme i en bedre seng. Det sender din gamle futon inn i skammekroken og endrer forståelsen av hvorfor et riktig sted å sove er viktig - drømmestarten vår for en seng.

Produktoversikt

Utforsk Atlas

Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Forstå vores 7 bedre™ komfortzoner
 • Topmadras

  God støtte med 100% naturlatex

  Essential-kernen er en 60 mm høj OEKO-TEX®-certificeret kerne i 100% naturlatex. Naturlatexen sikrer kernen en naturlig profil, samtidig med at dens ekstraordinære gode åndbare evner hjælper med at bibeholde et tørt sovemiljø, og dét er grobunden for god søvn.
  Topmadras
 • Topmadras-betræk

  Lavet med bløde Lyocell-fibre

  Tencel-coveret er lavet med Lyocell-fibre, der, udover at være skånsomme mod huden, også er dobbelt så bløde som almindeligt bomuld. Biofibrene sikrer derudover betrækket gode fugtabsorberende evner, og undersiden har anti-skrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.
  Topmadras-betræk
 • Springmadras

  Støttende springmadras med pocketfjedre og skumpolstring

  Fra springmadrassen i midten kommer den sunde og dybe støtte. Udover vores 7 bedre™ zoner er den opbygget med 220 pocketfjedre, som er polstret med 25 mm skum hele vejen rundt. Den helt rette opskrift på skøn komfort.
  Springmadras
 • 7 Bedre™ zoner

  Forskellige fastheder

  Vores madrasser fås i flere fastheder, da alle er bygget forskelligt. Ved at justere fjedrenes tykkelse har vi udviklet 3 fastheder, der understøtter alle vægtklasser. Når du vælger mellem fasthederne, kan du se vores vægtanbefaling på hver enkelt madras. Fra madrasstørrelse 160 og opefter kan du vælge to forskellige fastheder. Der får du to madraskerner samlet i et betræk.
 • Boksmadras

  En stærk, skandinavisk boksmadras

  Boksmadrassen består af en 12 cm høj og 4 cm tyk træramme i massivt træ fra skandinaviske skove. Det massive træ skaber et solidt fundament for resten af sengens madraslag og for din nattesøvn.
Topmadras

Vælg den topmadras, der passer til dig

Fjærmadrass

Fjærmadrass med individuell fasthet

Fjærmadrass

7 bedre™-soner gir kroppen din optimalisert og optimal støtte

Vi har bygget vår unike 7 bedre™ fjærmadrass med tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi omhyggelig har fordelt på de syv sonene til fjærmadrassen. De syv individuelle sonene avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst og krever derfor mest støtte. Vi har utviklet hoftesonen med 90 % fjærkraft, slik at ryggraden din holder en ergonomisk riktig, rett linje. Ryggen din vil takke deg for det hver kveld.
Fjærmadrass

Velg din egen fasthet

Vi er alle forskjellige og vi har alle forskjellige preferanser. Av den grunn trenger selvfølgelig heller ikke sengene våre ha samme fasthet. Hos oss kan du derfor velge akkurat den fastheten som passer deg. Mange av oss deler også seng med en annen person, så på alle våre senger med bredde 160 cm og over kan du velge en individuell fasthet på hver side av sengen.
Rammemadrass

Rammemadrass av massivt tre fra Skandinavia

Rammemadrass

Solid, massivt og skandinavisk tre

Rammemadrassen er fundamentet til sengen din og som resten av sengens madrasser ligger og hviler på. Vår bunnsolide boksmadrass er laget av en 12 cm høy og 4 cm tykk ramme i massivt tre fra skandinaviske skoger. Treskjelletten skaper en stabil seng og et solid grunnlag for dine andre madrasser, slik at de kan fokusere på å gi deg bedre netter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dine fordeler

Vi sover bare godt når du gjør det samme

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet
100 netters prøveversjon

100-netters risikofri prøveversjon – for din trygghet

Det må være trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du alltid 100 netter til å prøve den hjemme. Soverommet ditt er vårt showroom, og sover du dårlig kan du i løpet av de første 100 nettene f.eks. bytte fasthet eller returnere hele sengen — helt gratis.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.
Fortsatt i tvil? <br>Prøv SengeMatch™
Sengematch

Fortsatt i tvil?
Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe en ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.

Spesifikasjon av Atlas

Atlas
 • Leveringstid
  15-20 hverdager
  Type
  Kontinentalseng 140x200 cm.
  Kolli
  7 stk.
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Bolster
  Møbeltekstil
 • Rammebrudd
  25 år
  Garanti fjærbrudd
  15 år
 • Ramme
  12 cm Treramme
  Beslag til ben
  Formonteret
 • Fjærer
  Pocket
  Komfortsoner
  7 bedre™ soner
  Polstring
  Komfortskum
  Vendbar
  Ja
 • Total høyde
  7 cm.
  Overmadrass - kjernehøyde
  60mm
  Kjerne
  Skum
  Cover
  Tencel
  Vask
  Vaskbart ved 40 grader. Antiskli skal tas av før vask.
  Antiskli
  Antiskli innebygget
  Antiskli
  Uten antiskli
 • Høyde
  57 cm.
  Fjærmadrass
  18 cm.
  Overmadrass
  7 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  140x108x8 cm
 • Original. Overmadrassen har en kjerne av syntetisk lateks og naturlig Pulse-lateks, og trekket er særdeles slitesterkt.
 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.
 • Den har 220 fjærer per m2.
 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".