Overmadrasslaken

Ukens anbefaling

Polar Overmadrasslaken
Ukens anbefaling
-20%
180x200 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
4.82946 star rating (129) total reviews
Special Price 1.319 kr Førpris 1.649 kr
Gjelder t.o.m 28/07 eller så lenge lageret varer.

Essential

Vårt Essential overmadrasslaken er OEKO-TEX®-sertifisert, selve symbolet på kvalitet og laget i 100 % bomull med 500 tråder per kvadrattomme. Det er vevd etter satengmetoden, som gjør lakenet babymykt.

180x200 cm.
  • Hvit
  • Graphite

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67073 star rating (574) total reviews
799 kr
180x200 cm.
  • Graphite
  • Hvit

Essential Overmadrasslaken

Sengetøy Essential
4.67073 star rating (574) total reviews
799 kr

Mayan

Mayan overmadrasslaken er laget av 100 % økologisk bomull og med naturen i tankene. Det er OEKO-TEX®-sertifisert og vevd etter satengmetoden med så mange som 500 tråder per kvadrattomme.

180x200 cm.

Mayan Overmadrasslaken

Sengetøy Mayan
4.61692 star rating (201) total reviews
999 kr

Polar

Vårt Polar overmadrasslaken er naturlig avkjølende da det er laget av 100 % vasket lin, som både er OEKO-TEX®-sertifisert, allergivennlig, antibakterielt og loer mindre enn bomull.

-20%
Polar Overmadrasslaken
Se produkt
Ukens anbefaling
180x200 cm.

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
4.82946 star rating (129) total reviews
Special Price 1.319 kr Førpris 1.649 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer ditt nye overmadrasslakan til deg - helt kostnadsfritt.

100 netters prøveperiode

100 netters prøveperiode

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet

Hos Bedre Nætter finner du utelukkende overmadrasslakan av høyeste kvalitet.

Perfekt til sengens øverste lag

Hvis du trenger du et nytt overmadrasslaken har du kommet til helt rett sted. Hos Bedre Netter har vi et bredt utvalg av modeller, så uansett om du har kjøpt sengen din hos oss eller et annet sted finner du garantert et laken som passer til den blant vårt store sortiment. Overmadrassen er som regel det øverste laget på sengen og er gjerne litt tynnere enn de andre madrasslagene. Et overmadrasslaken har derfor ikke like høye kanter som et vanlig laken og er dermed mindre i størrelsen. Og det er nyttig med tanke på oppbevaring - spesielt hvis du har begrenset med lagringsplass i soverommet ditt.

Fordi et overmadrasslaken kun dekker det øverste madrasslaget på sengen din, er det også lettere å legge på. Du slipper nemlig å løfte opp en tung undermadrass for å få lakenet på plass, og kan i stedet løfte den tynne og lette overmadrassen. Med et overmadrasslaken som er formsydd, altså med strikk i kantene, vil det dessuten ligge slett og pent på sengen din - uten at det krøller eller forskyver seg. Du kan dermed legge deg på et glatt og mykt underlag som beskytter sengens øverste lag mot både skitt og slitasje, og samtidig gjør søvnopplevelsen din komplett.

Hvordan velge riktig topplaken?

Når du skal kjøpe et nytt topplaken er det viktig å overveie hvilket stoff du vil at det skal være laget av og hvilken farge det skal ha. Våre topplaken er laget av den fineste, økologiske bomullen du kan tenke deg, og er satengvevet for å gi det en myk og fin tekstur. Det føles dermed utrolig mykt og behagelig mot huden, samtidig som det er svært slitesterkt. Bomullen er dessuten allergivennlig og antibakteriell, og er derfor sunn for kroppen din. I tillegg er laknene produsert på en bærekraftig måte, så du gjør ikke bare noe godt for deg selv når du kjøper et av våre topplaken, men du gjør også noe godt for naturen.

Selv om fargen på lakenet kanskje ikke er det som gir deg størst nytte, er det likevel lurt å tenke over om du vil at det skal ha en klassisk, hvit farge, eller en annen farge som kanskje matcher resten av sengetøyet ditt. Fordelen med en mørkere farge er at den ikke vil vise flekker like godt, mens fordelen med en hvit farge er at den står i stil til alle andre farger og dermed alltid vil matche sengetøyet ditt. Du kan også kjøpe et dyne- og putetrekk sammen med ditt topplaken, så du er helt sikker på alt passer sammen, og ikke bare toppen men hele sengen din får et friskt, nytt uttrykk. Du finner alle våre Betterlinen-pakker her.

Hvorfor kjøpe overmadrasslakener hos Bedre Netter?

Enten du bare er på utkikk etter et nytt overmadrasslaken eller ønsker å oppgradere hele soverommet ditt, finner du alt av sengetilbehør hos oss. Vi har dessuten sørget for å gjøre det så lett som mulig for deg å finne frem til akkurat det du trenger i nettbutikken. Når du vil kjøpe et nytt overmadrasslaken kan du derfor finne nøyaktig den størrelsen som 90x200, 90x210, 105x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210. og fargen du er på jakt etter ved å huke av i boksene i drop-down-menyene øverst på siden. Du kan også velge ønsket størrelse ved å klikke på en av boksene til høyre for “Velg størrelse” (rett over drop-down-menyene).

Når du kjøper et nytt overmadrasslaken hos oss får du samtidig glede av en rekke fordeler. Vi har blant annet 100 dagers åpent kjøp på alle produktene våre. Det betyr at du kan prøve ditt nye overmadrasslaken i 100 dager før du avgjør om du vil beholde det. Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du velge å bytte eller returnere det - helt gratis. I tillegg tilbyr vi gratis levering på alle bestillinger, samt prisgaranti på samtlige produkter. Hvis du finner et tilsvarende produkt billigere et annet sted, eller produktet du kjøper faller i pris, matcher vi prisen. Du kan altså være sikker på at du alltid gjør et godt kjøp når du handler hos oss.

  • Når du skal kjøpe et nytt topplaken er det viktig å overveie hvilket stoff du vil at det skal være laget av og hvilken farge det skal ha. Våre topplaken er laget av den fineste, økologiske bomullen du kan tenke deg, og er satengvevet for å gi det en myk og fin tekstur.

  • Vi har blant annet 100 dagers åpent kjøp på alle produktene våre. Det betyr at du kan prøve ditt nye overmadrasslaken i 100 dager før du avgjør om du vil beholde det. Hvis du ikke er 100% fornøyd kan du velge å bytte eller returnere det - helt gratis.