Mayan Pulse

Her får du det beste fra to verdener - 100% naturlateks produsert med den banebrytende SonoCore-metoden. Resultatet blir Mayan Pulse.

Lateksen er sterkere, smidigere og mer ventilerende enn normalt. Det sikrer bedre komfort og ikke minst et riktig godt mikroklima i sengen. Det skyldes SonoCore-metoden, hvor vi bruker høyfrekevnte varmebølger til å vulkanisere lateksen, i stedet for damp som man normalt bruker.

Produksjon av lateks

Metoden gir lateksen en særlig åpen cellestruktur og er med på å sikre en ensartet overflate. Som et ekstra pluss krever produksjonen kun en tredjedel av energiforbruket sammenlignet med tradisjonell lateks-produksjon, hvilket gjør det til den produksjonsformen med det absolutt minste energiavtrykket.

Samtidig får du den rene Mayan Green naturlateksen, som sikrer en uovertruffen bæredyktighet og sunnhet. Overmadrassen er organisk inn og ut, og lateksen har helt naturlig antibakterielle egenskaper, hvilket gjør den utrolig allergivennlig.

Samlet sett er Mayan Pulse blant våre absolutt favorittprodukter. Det er den, på grunn av den enestående komforten, og samtidig gjør den grønne profilen overmadrassen til det riktige valget for enhver, som ønsker et sunt og naturlig sovemiljø.