Mayan - det 100 % naturlige valget av en overmadrass

Vil du ha en komfortabel, fleksibel og ikke minst miljøvennlig overmadrass? Så er Mayan uten tvil det riktige valget for deg. Mayan er et 100 % naturprodukt basert på organisk latex. Det bety at den både består av 100 % naturligt latexfyll og har et naturligt betrekk fremstilt av trefiber.

Overmadrassen er sertifisert 100 % organisk og CO2-nøytral. Bedre Nætter er også eneforhandlere av Mayan i Skandinavia. Mayans naturlige og nøytrale profil betyr selvfølgelig også at du får en allergivennlig overmadrass.

Mayan Green

Mayan bidrar til et sunnere og mer bæredyktig globalt miljø. Den er blandt annet også godkjent av OEKO-TEX® Klasse I, som er verdens førende innen sunnhets- og miljømerkning for tekstiler.

Det store fokuset på bæredyktighet betyr dog ikke at det er gått opp på kompromis med komforten og kvaliteten – langt i fra. Med Mayan får du en toppmadrass som er utstyrt med en fem centimeter tykk latexkjerne som sikrer en imponerende effekt og komfort. Den samlede høyden på toppmadrassen er 7 centimeter og det betyr at forholdet mellem kjernen og den samlede høyden er spesielt god. Det elastiske og naturlige latexet sikrer optimal støtte hele natten og gjør Mayan ideel for alle personer på tvers av vektklasser.