Laster...

Essential Pakke

Sengetøy
4.67332 star rating (551) total reviews
2 Dynetrekk:
4 Putetrekk:
2 Overmadrass-laken:
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential Pakke
Essential - essensen av livskvalitet

Essential - essensen av livskvalitet

Det er faktisk først når du holder vårt Essential-sengetøy i hendene at du virkelig forstår hvorfor du aldri vil ha lyst til å sove med et annet sengetøy. Den deilige taktile følelsen er vanskelig å beskrive med ord. Vårt Essential-sengetøy er produsert av OEKO-TEX®-sertifisert bomull, som blir mykere, bedre og mer elskverdig for hver vask det får.
En kvalitet sjelden sett

En kvalitet sjelden sett

Essential består kun av den fineste bomullen, og bare de mest imponerende trådene har blitt brukt. Det betyr at det eksklusivt er vevd med enkeltlagsgarn, og at hver eneste fibertråd er lang. Bomullen er satengvevd, og med 500 tråder per kvadratcentimeter er vevingen så tett at den er nesten umulig å se. De fine, nesten usynlige bomullstrådene gir sengetøyet sitt flotte og glansfulle utseende, en silkeaktig overflate og tilfører en ny dimensjon av holdbarhet. Denne perfekte sammensetningen gir et tett sengetøy som effektivt leder bort eventuell fuktighet og bidrar til et fantastisk sengemiljø.
Alt du trenger

Alt du trenger

Essential-pakken inneholder 2 dynetrekk, 4 putevar og 2 laken, slik at du har alt du trenger samlet i ett sett. Vårt Essential-sengetøy er produsert i de fineste ensfargede tekstilene som passer inn i ethvert hjem og enhver stil.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Essential Pakke

 • Leveringstid
  8-15 hverdager
  Trådtetthet
  500 tråder per kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Sengetøy
  Dessin
  Betterlinen
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.