Vinterdyne

Mayan
Se produkt
140x200 cm.

Mayan

Dyner

As low as 2.199,00 kr

Mayan
Se produkt
140x220 cm.

Mayan

Dyner

As low as 2.399,00 kr

Mayan
Se produkt
150x210 cm.

Mayan

Dyner

As low as 2.399,00 kr

Mayan
Se produkt
200x220 cm.

Mayan

Dyner

As low as 3.499,00 kr

Vinterdyne

En god dyne og en god seng er to av de viktigste elementene i oppskriften på god nattesøvn. Hvis du har en tendens til å fryse om natten, ha kalde tær eller lignende så er en vinterdyne det riktige valget. Vinterdynen er ekstra godt egnet under vinterhalvåret på grunn av de kalde, norske nettene.

Det er viktig at du ikke går på kompromiss med valget av dyne og heller fokuserer på å kjøpe en dyne av ordentlig kvalitet. Hos Bedre Nætter er kvaliteten noe vi er stolte av, og du kan være sikker på at du får en dyne som holder i mange år fremover. Vi har et bredt utvalg av vinterdyner, så vi har noe som passer til akkurat deg.

Hva du bør se etter

Når du skal velge en god vinterdyne så gjelder de samme reglene som du kanskje har lest om før. Det er viktig at du vurderer sammenhengen mellom bæreevne og vekt som en indikator for dynens kvalitet. Regelen er at en god dyne helst skal ha en bæreemne på minst 10. Når du har funnet en dyne med bæreevne på 10 eller mer så kan du begynne å se på dynens vekt.

Vi tar et kjapt eksempel som er enkelt å forstå. Hvis vi sier du står med valget mellom to vinterdyner som begge har en bæreevne på 10 hvor den ene veier 700 gram og den andre veier 900 gram. Da vil det være den dynen med lavest vekt som har den høyeste kvaliteten, altså den på 700 gram. Det er fordi dunene i den letteste dynen er luftigere og av en så høy kvalitet at den kan holde varmen betraktelig bedre enn den på 900 gram.

Dyner deles normalt opp i 3 varmegrader:

  • Sval: Dynen som passer til sommerværet der temperaturen øker.
  • Lun: Er dynen som kan brukes hele året, blir også kaldt for helårsdyne.
  • Varm: Dynen som man også kaller for vinterdyne. Den sørger for at du er varm gjennom hele den norske vinteren.

Hos Bedre Nætter kan du kjøpe vinterdyner i alle størrelser. Vi har noe til alle, uansett om du vil ha en vinterdyne som enkeltdyne eller dobbeltdyne.

Dyner av dansk kvalitet

Vi har valgt å kun selge vinterdyner som er laget i Danmark. I Danmark er det strenge produksjonsvilkår og gode arbeidsforhold, derfor kan du være sikker på at dynen din er av ypperste kvalitet.

Dynene våre er laget av Ringsted Dun, Temprakon og Quilts of Denmark som alle har mange års erfaring med å lage dyner.

Hvis du har flere spørsmål til vinterdyner eller spørsmål til dyner generelt kan du alltid ta kontakt med oss via mail, telefon eller ved å skrive til oss på LiveChatten.

  • Hvis du er kaldblodig av deg, eller er på utkikk etter en dyne du kan bruke i vinterhalvåret, bør du se etter varme dyner. Det er de tykkeste dynene du kan få tak i og er dermed perfekte til det norske høst- og vinterværet.

  • Det er lurt å velge en vinterdyne som er stor nok til å dekke hele deg, slik at du kan holde varmen i hele kroppen hvis det blir litt ekstra kjølig om natten. Dynen bør også ha gode varmeregulerende egenskaper, så du aldri fryser eller blir gloheit.