Dobbeltdyner 200x220

En dobbeltdyne i størrelsen 200x220 er perfekt til dere som elsker å ligge tett- eller til deg som elsker å kravle under en stor og deilig dyne. Våre dobbeltdyner i 200x220 passer også perfekt til deg som er høyere enn 180cm, for med dynens ekstra lengde slipper du å våkne om natten med kalde føtter. Se vårt utvalg av 200x220 dobbeltdyne og finn den som passer til nettopp deg.

Velg størrelse

Essential

Vår Essential dyne kommer i én varmegrad, er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og laget med 90 % Downpass-sertifisert andedun og 10 % premium måkefjær. Dynen har en bærekapasitet på 9.

200x220 cm.

Essential

Dyner Essential
4.55738 star rating (122) total reviews

As low as 3.649 kr

Mayan

Mayan dynen vår kommer i tre varmenivåer, har det nordiske astma-allergimerket, er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1) og laget med 90 % Downpass-sertifisert moskusdun og 10 % førsteklasses måkefjær. Dynen har en bærekapasitet på 11.

200x220 cm.

Mayan

Dyner Mayan
4.58929 star rating (56) total reviews

As low as 3.329 kr

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unike dyner

Unike dyner

Finn en dyne hos Bedre Nætter som passer akkurat til dine behov.

Gratis levering

Gratis levering

Vi leverer din nye dyne til deg - helt gratis.

100 netters prøve:

100 netters prøve:

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode.

Finn den perfekte dobbeldyne for ultimat komfort

Hos Bedre Netter har vi et bredt utvalg av dobbeldyner av høy kvalitet, som sender deg rett ut i en luksuriøs og behagelig søvnopplevelse, der du aldri mer skal famle etter dynen om natten. Alle våre dobbeldyner kommer med 20 cm ekstra i lengden, slik at de måler 200x220. En størrelse dyne som også øker i popularitet blant den danske befolkningen.

Med en 200x220 dyne får du en dobbeldyne som også passer til litt høyere personer over 180 cm, men som også er perfekt for alle som bare ønsker en stor og deilig dyne å krype under - eller for paret som foretrekker å ligge sammen under dynen om natten.

Alle våre dyner er sertifiserte, miljøvennlige og passer til dine behov. Uansett om du foretrekker en kjølig, lun eller varm dyne, kan du finne den ideelle dobbeldyne i vårt sortiment. Ønsker du til og med en enda større dobbeldyne, kan du i vårt sortiment også finne kingsize dyner i 240x220.

Naturlige dobbeldyner helt ned til minste fjær

Alle våre dobbeldyner er fylt med moskusdun og førsteklasses småfjær, som gir en myk og luftig følelse. Alle våre dyner har miljøvennlige sertifiseringer som OEKO-TEX® (klasse 1) og Downpass, som er din sikkerhet for å kjøpe en dyne som er like god for søvnen din som den er for drømmene dine. I tillegg er våre Mayan-dyner også stolt bærer av Astma-Allergimerket, som er din garanti for en dyne som er sunn for deg og ditt sovemiljø.

Du kan altså være sikker på at våre dyner er naturlige og allergivennlige. Her er en kort beskrivelse av sertifiseringene:

 • OEKO-TEX® (klasse 1):

  OEKO-TEX®-sertifiseringen garanterer at dynen er 100% uten over 300 skadelige stoffer som kan være skadelige for helsen din og miljøet. Dette gjelder ikke bare tekstiler, men også alt fra tråder, fyll i dyner og puter, til knapper og glidelåser, som er 100% fri for potensielt helseskadelige stoffer.

 • Downpass:

  Dette merket sikrer at dyrevelferden er optimal hos dunprodusenten. Hvis produsenten er Downpass-sertifisert, betyr det at dyrene ikke utsettes for tvangsforing, og at dunene samles inn i forbindelse med slakting, så de ikke fjernes fra levende dyr.

 • Astma-Allergimerket:

  Astma-Allergi Danmarks allergimerke er en garanti for at dynen er trygg med hensyn til hudallergi. Merket er relevant både for personer med hudallergi og de som ønsker å redusere risikoen for hudallergi, da alle ingredienser i dynen er undersøkt for ikke å inneholde skadelige kjemikalier.

Hvilken dobbeldyne skal jeg kjøpe?

For å finne den perfekte dobbeldynen som matcher dine behov, er det viktig at du vurderer følgende faktorer:

 • Varmegrader:

  Du bør først og fremst velge om dynen din skal være kjølig, lun eller varm, og det avhenger av dine preferanser. En kjølig dyne er en sommerdyne, eller hvis du har en tendens til å bli varm om natten. En lun dyne er egnet som helårsdyne for de fleste mennesker. En varm dyne er perfekt som en vinterdyne, når temperaturen faller, og du trenger ekstra varme.

 • Sertifiseringer:

  Sørg for at din dobbeldyne har miljø- og allergivennlige sertifiseringer som f.eks. OEKO-TEX, Downpass og Astma-Allergimerket - for din egen helses skyld.

 • Temperaturregulering:

  Overvei Frigus-dobbeldynen hvis du ønsker en dyne som er spesielt god til å regulere temperaturen og fuktighetsnivået under søvnen din, hvis du opplever å ha det spesielt varmt om natten. Å opprettholde riktig temperatur under søvn er viktig, da det hjelper kroppen med å hvile og regenerere optimalt. En varmeavledende dyne kan bidra til bedre søvnkvalitet, da den sørger for at du ikke blir for varm om natten. Den hjelper deg dermed å sove i et behagelig sovemiljø, og det er spesielt viktig for personer som har en tendens til å svette mye om natten eller opplever temperatursvingninger.

Ved å ta hensyn til disse tre faktorene er du virkelig godt på vei til å finne frem til akkurat den dynen som er ideell for deg og som passer til dine behov. Du ligger tett inntil din dyne om natten, og det er derfor viktig å velge en dyne som bidrar til at søvnen din blir en behagelig og luksuriøs opplevelse.

Kjøp din nye dobbeldyne online

Bedre Nætter tilbyr deg enkel og bekvem online shopping av dobbeldyner, som leveres gratis. For å sikre at den dobbeldynen du kjøper, passer til dine krav, kan du lese spesifikasjonene for hver enkelt dyne på produktet. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte kundeservice for å få hjelp med å velge den rette dynen til dine individuelle behov. Hvis du ønsker å fullføre din komfortopplevelse, kan du også kjøpe sengetøy av samme høye kvalitet som våre dyner på vår hjemmeside.

 • Dobbeltdyner som er produsert ansvarlig og har en høy dunkvalitet er som regel de beste. Du kan finne frem til disse produktene ved å se etter sertifiseringer som for eksempel Nomite og Downafresh.

 • Vi anbefaler at du kjøper en dyne som kan benyttes over minst to årstider, og som hverken er for kald eller varm, så du kan holde en behagelig temperatur hele natten.