Enkeltdyner 140x200

Enkeltdyner 140x200
View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Balance
  Spar 22%
  Balance - 140x200 cm.

  As low as kr 1 699,00 Førpris kr 2 199,00

  Leveringstid 5-12 virkedager
 2. Mayan
  Spar 24%
  Mayan

  As low as kr 2 199,00 Førpris kr 2 899,00

  Leveringstid 5-12 virkedager
View as Grid List

2 Produkter

per page

Enkelt Dyner - 140x200

I denne kategorien finner du enkeltdyner i størrelsen 140x200 fra Ringsted Dun, Temprakon og våre egne by BN dyner - Alle sammen produsert i Danmark. Vi lover deg høy kvalitet til sterke priser. I sortimentet finnes det utelukkende dyner av god kvalitet, som passer til resten av produktsortimentet vårt. 

De dynene vi forhandler, er alltid av den høyeste kvalitet. De inneholder enten gåsedun, moskusdun eller andedun, som vi mener gir en bedre komfort opplevelse enn fiberdun. Kvalitetsmessig er det stor forskjell - og i sortimentet vårt finner du et utvalg av førsteklasses dun, så du får den beste dynen uansett dine behov - og så er du sikret den nødvendige temperaturen gjennom hele natten. 


For å gjøre det lett for deg som kunde er dynene oppdelt i tre varme kategorier. 

Sval: Dynen, som passer til sommerværet, hvor temperaturen ofte er høy om natten. Har du det ofte varmt om natten, kan det også være en løsning å bruke en sommerdyne resten av året. 

Lun: Helårsdynen, som de fleste kan bruke det meste av året.

Varm: Vinterdynen, som sørger for, at du holder varmen i de kalde månedene, hvor det ofte er kjøligere i soveværelset enn normalt.


Hvis du har spørsmål eller bruk for veiledning i valg av dyne, er du alltid velkommen til å sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no eller skrive til oss på chat - vi står alltid klar til å hjelpe.