• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Enkeltdyner 140x200

Shopping Options

Kategori
Varme
 1. Sval (4)
 2. Lun (6)
 3. Varm (4)
Duntype
 1. Gåsedun (6)
 2. Moskusdun (5)
 3. Andedun (3)
Mærke
 1. Ringsted Dun (5)
 2. Temprakon (3)
 3. by BN (6)
Pris
 1.  
  kr2249
  kr12699
Bæreevne
 1. Bæreevne 10 (3)
 2. Bæreevne 11 (5)
 3. Bæreevne 12 (4)
 4. Bæreevne 13 (2)
14 Item(s)
14 Item(s)

Enkeltdyner - 140x200

 

I denne kategorien finner du enkeltdyner i 140x200 fra den danske produsenten Ringsted Dun. Vi lover deg en høy kvalitet til gode priser. I sortimentet finner du kun kvalitetsdyner som passer til resten av produktsortimentet.

Dynene fra Ringsted Dun har et utgangspunkt i de klassiske eventyrene som ble skrevet av danske H.C. Andersen, som også gjenspeiles i navnene på dynene. Du finner bl.a. dyner som heter Hyrdinden og Skorstensfejeren, Pigen med Svovlstikkerne, Prinsessen på ærten og mange flere.

Dun i enkeltdynene

De dynene vi forhandler er som sagt alltid av beste kvalitet. De inneholder enten Gåsedun eller Moskusdun, de er begge to større varianter enn Andedun, som er den billigste typen dynefyll. Kvalitetsmessig er det en stor forskjell – og i sortimentet finner du et utvalg som består av førsteklasses dun, sånn at du er sikret den beste dynen uansett hva dine behov er – og så du er sikret den nødvendige varmen hele natten.

For å gjøre det lett for deg som kunde, er dynene oppdelt i 3 varmegrader:

Sval: Dynen som passer til sommervær, der temperaturen er stigende.

Lun: Helårsdynen som du som sagt kan bruke fra sommer til sommer.

Varm: Vinterdynen som sørger for at du holder varmen i de kalde månedene, hvor det ofte er kaldere i soverommet enn normalt.