Laster...

Essential

Dyner
Vår Essential dyne er OEKO-TEX® og Downpass-sertifisert og består derfor av deilige, sunne andedun samlet i et mykt dynetrekk i 100% bomull. Med en Essential dyne er du allerede veldig godt på vei til bedre netter.
Størrelse: 140x200 cm.
Sengesett:
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 12-20 hverdager
Essential
Fylt med deilige, myke fjær

Fylt med deilige, myke fjær

Essential-dynen inneholder 90% andedun og 10% førsteklasses småfjær, som sikrer at dynen alltid har en behagelig letthet og varme. Dynen har en bæreevne på 9, som indikerer at dunene er fantastiske til å holde på varmen og lede bort overflødig fuktighet. Dynen er omkranset av et dynetrekk i 100% bomull sydd i kassetter med kanalvegger, hvor dynens dun ligger. Dynen er fullendt med en kant i satin og kan vaskes ved 60 grader med et enzymfritt vaskemiddel. Den tåler også tørketrommel - husk tennisballer, slik at dynen beholder sin fylde.
En sertifisert kvalitetsdyne

En sertifisert kvalitetsdyne

Vår Essential-dyne har flere sertifiseringer som er din garanti for at Essential er en kvalitetsdyne du trygt kan la deg føre til drømmeland i. OEKO-TEX®-sertifiseringen (klasse 1) sikrer at dynens tekstiler og dun er uten helseskadelige stoffer. Downpass-sertifikatet er din garanti for at Essential-dynen oppfyller de høyeste standardene for dyrevelferd, etikk og kvalitet.
God for de fleste

God for de fleste

Essential-dynen er kun tilgjengelig i en lun versjon, men for de fleste vil den være en perfekt helårsdyne, da den verken er for varm eller for kald. Hvis du derimot er en som lett blir varm om natten eller alltid fryser, kan du med fordel ta en nærmere titt på våre luftige sommerdyner eller varme vinterdyner fra vår varmeavledende Polar-linje eller vår naturlige Mayan-linje.
100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Essential

 • Leveringstid
  12-20 hverdager
  Type
  Dyne 140x200
  Vask
  Vaskbar ved 60 grader og skal tørkes i tørketrommel.
  Fylltype
  90% nye, hvite europeiske moskusdun / 10% småfjær.
  Fyllvekt
  450 g
  Bæreevne
  11
  Kanter
  Hvit Sateng
  Bolster
  100% bomullscambric Ne40/40
  Konstruktion
  Sval: 6x8, Lun: 4x6, Varm 4x6
  Varme
  Lun
 • Downpass
  Nei
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.