Laster...

Essential

Dyner Essential
4.55738 star rating (122) total reviews
Vår Essential dyne er OEKO-TEX® og Downpass-sertifisert og består derfor av deilige, sunne andedun samlet i et mykt dynetrekk i 100% bomull. Med en Essential dyne er du allerede veldig godt på vei til bedre netter.
140x200 cm.
Størrelse: 140x200 cm.

Spar 30 % på sengesett ved kjøp av dyne

Tilbehør
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential
Dyne

Essential

De fleste av oss er vel litt forelsket i dynen vår? Fordi dynen er selve symbolet på trygghet, avslapning, en dyp følelse av hjemme. Den koselige Essential-dynen vår har mange elskere på samvittigheten og med god grunn, for den er helt fantastisk, og er akkurat det de fleste av oss vil at dynen vår skal være: Ikke for varm, ikke for kald, skapt av sunne fjær og behagelig hele året.

Essential

Det essensielle valget

Fylt med deilige, myke fjær
En behagelig dyne

Fylt med deilige, myke fjær

Essential-dynen inneholder 90 % andedun og 10 % premium små fjær, noe som sikrer at dynen alltid har en behagelig letthet og varme. Dynen har en bæreevne på 10, noe som indikerer at dunene er flinke til å holde på varmen og samtidig lede overflødig fuktighet bort. Dunene er omkranset av et trekk i 100 % bomull, som er delt inn i kassetter med kanalvegger, der dynens dun ligger. Dynen er utsmykket med en satengkant.
En sertifisert kvalitetsdyne
Sunne fjær og sunn søvn

En sertifisert kvalitetsdyne

Vår Essential-dyne har flere sertifiseringer som er din garanti for at Essential er en kvalitetsdyne du trygt kan la deg føre til drømmeland i. OEKO-TEX®-sertifiseringen (standard 100) sikrer at dynens tekstiler og dun er uten helseskadelige stoffer. Downpass-sertifikatet er din garanti for at Essential-dynen oppfyller de høyeste standardene for dyrevelferd, etikk og kvalitet.
Bra for de fleste

Den perfekte helårsdyne

Essential-dynen er kun tilgjengelig i en lun versjon, men for de fleste vil den være en perfekt helårsdyne, da den verken er for varm eller for kald. Hvis du derimot er en som lett blir varm om natten eller alltid fryser, kan du med fordel ta en nærmere titt på våre luftige sommerdyner eller varme vinterdyner fra vår varmeavledende Polar-linje eller vår naturlige Mayan-linje.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Type
  Enkeltdyne - 140x200
  Fylltype
  90% nye, hvite europeiske moskusdun / 10% småfjær.
  Fyllvekt
  450 g
  Bæreevne
  10
  Kanter
  Hvit Sateng
  CUIN
  650
  Bolster
  100% bomullscambric Ne40/40
  Konstruktion
  Sval: 6x8, Lun: 4x6, Varm 4x6
  Varme
  Lun
  Vaskeanvisning
  Opptil 60 °C
 • Downpass
  Nei
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider