Laster...

Polar

Dyner Polar
4.4 star rating (10) total reviews
Vår Polar dyne er OEKO-TEX®-sertifisert og laget med Downpass-sertifisert dun. Innsiden av dynetrekket er dekket med små mikrokapsler i naturlig voks som termisk regulerer kroppstemperaturen din slik at søvnen ikke forstyrres av overoppheting.
Størrelse: 140x200 cm.
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Polar
Dyne

Polar

Finnes det noe mye mer ubehagelig enn å våkne opp overopphetet, svett og varm? Nei, egentlig ikke. Du vet det kanskje. Det gjør vi, og det er nettopp derfor vi utviklet Polar-dynen. Vårt avkjølende vidunderbarn av en dyne som bekjemper varme netter med sitt ‘phase change material’ og sørger for at kroppstemperaturen din holder seg konstant når du sover. Det gir uforstyrrede netter. Stille netter. Og ikke minst bedre netter.

Polar

Det kjølende valget

Dynen for deg som føler deg varm om natten
Puh, det er varmt

Dynen for deg som føler deg varm om natten

Kjølekraften til Polar-dynen skjer på innsiden av dynen. Denne siden er dekket med bittesmå mikrokapsler, som består av et spesielt ‘phase change material’. Ja, det høres nesten magisk ut. Det er det egentlig ikke, men på den annen side er det smart. Fordi materialet aktiveres og endrer form fra fast til flytende når kroppstemperaturen stiger. Så når du blir varmere i løpet av natten, blir materialet flytende, og varmen ledes dermed bort.
Dynens fyll

Sov omgitt av dun og herlighet

Vår avkjølende Polar-dyne er fylt med 90 % hvit, myk moskusdun og 10 % fjær. Den kombinasjonen gir en bæreevne på 10. En dynes bæreevne er et uttrykk for dens evne til å holde på varmen og lede overflødig fuktighet bort fra kroppen — og med en fin 9, lander du i en trygg omfavnelse når du koser deg med din Polar-dyne. Fyllet i dynen er omkranset av et dynetrekk i 100 % myk bomull og er avsluttet med en grå kant i sateng.
Lukk øynene trygt
Fri for skadelige stoffer

Lukk øynene trygt

Polar-dynen er Downpass-sertifisert, som sikrer at dynen oppfyller de høyeste standardene innen dyrevelferd, etikk og kvalitet. I tillegg inneholder Polar ingen helseskadelige stoffer verken i polstringen eller i fyllet, da dynen er OEKO-TEX®-sertifisert (klasse 1). Dynen kan vaskes ved 60 grader med et enzymfritt vaskemiddel og tåler også tørketrommel - husk et par tennisballer, slik at Polar beholder sin fylde.
Polar — kjølevalget
Søvnlinje

Polar — kjølevalget

Polar-søvnlinjen er for deg som lider av svette og alt for varme netter, men har varme drømmer om veltemperert søvn. Våre Polar-produkter er utviklet for å holde kroppstemperaturen konstant og gi et behagelig sovemiljø som uforstyrret og god søvn trives i. Du finner et bredt utvalg av Polar-produkter i vårt sortiment, som f.eks. sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Polar

 • Leveringstid
  12-20 hverdager
  Type
  Enkeltdyne - 140x200
  Vask
  Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel.
  Fylltype
  90% nye, hvite europeiske moskusdun / 10% småfjær.
  Fyllvekt
  240 g
  Bæreevne
  10
  Kanter
  Hvit satinkantbånd
  CUIN
  650
  Bolster
  100% bomullscambric Ne60/60
  Konstruktion
  Sydd I kassetter med kanalvegg.
 • Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider