#yesbedrenaetter

Vi blir helt elleville hver gang vi ser bilder eller videoer av produktene våre fra det virkelige liv. For det er her de hører til. Og det er her de utgjør en forskjell.

Så når du fra tid til annen legger ut et inspirerende bilde eller video med hashtaggen #bedrenaetter, kan det hende at vi ber om din tillatelse til å bruke bildet eller videoen på Bedre Nætters egen hjemmeside, SoMe-kanaler eller diverse andre kommunikasjonsplattformer. Selvfølgelig med kreditering og link til bildets eller videoens opprinnelige oppslag.

Ved å svare #yesbedrenaetter på vår forespørsel samtykker du til at Bedre Nætter ApS kan bruke bildet eller videoen din, og du godtar samtidig følgende:

  • At Bedre Nætter ApS kan bruker alle bilder og videoer tagget med #yesbedrenaetter.

  • At avtalen er ikke-eksklusiv, royaltyfri og verdensomspennende.

  • At Bedre Nætter ApS ikke har opphavsrett til bildene eller videoene, men kun har tillatelse/lisens til å bruke materialet til markedsføring på egen hjemmeside og diverse markedsføringsplattformer.

  • Du erklærer at du har alle rettighetene til bildet eller videoen din.

  • Du erklærer at alle personer på bildet eller videoen godtar videregivelsen til Bedre Nætter ApS.

  • Du erklærer at videregivelsen ikke krenker en tredjeparts rettigheter eller brudd på gjeldende lovgivning når Bedre Nætter ApS bruker bildet eller videoen.

  • At du har rett til å trekke hashtag-samtykket ditt tilbake. Dette kan gjøres ved å skrive til [email protected]

Tusen takk for at vi fikk bruke ditt inspirerende virkelighetsglimt. Vi setter utrolig stor pris på det.

Du er alltid velkommen til å henvende deg til oss med spørsmål om personvernforordning, opphavsrett og generell databeskyttelse på [email protected].

Ha en strålende dag!

/ Bedre Nætter-teamet