Laster...

Moma Fine

Sovesofa Fine
4.75294 star rating (85) total reviews
Vår Moma sovesofa har et stilig design med sin enkle silhuett og vakre armlener. Den skjuler også et smart oppbevaringsrom under det komfortable setet, som består av fjærer, som ligger under en støttende polstring av kaldskum.
Beige
Farge: Beige
Overmadrass:

Spar 20% på puff ved kjøp av sovesofa

Tilbehør
1
 • I produksjon
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Moma Fine
1 2 3 4
 • Tekstil

  Klassisk og slitesterk

  FINE er et enkelt tekstil som gir et klassisk og tradisjonelt utseende til sovesofaen. Det er fint melert, slitesterkt og holdbart - slik at du kan bruke sovesofaen din dag og natt med god samvittighet.
 • Komfort

  God komfort skal alltid lønne seg

  Sovesofaen er bygget med fjærer, som ligger under et lag av komfortabel, støttende kaldskumpolstring. Den perfekte blandingen av holdbarhet og komfort i en funksjonell og stilren sovesofa som du kan bruke dag og natt.
 • Designhistorie

  Praktisk, estetisk og myke former

  MOMA er videreutviklingen av MOME. Funksjonalitet og estetikk kommer til uttrykk i oppbevaringsplassen samt gjennom den myke, runde formen på setet og armlenet, som skaper en vakker silhuett som myker opp sofaen i et kontrastfylt møte med den firkantede sokkelen.
 • Oppbevaring

  Smart og praktisk oppbevaringsplass

  Sovesofaen har et praktisk oppbevaringsrom, som frigjør verdifull plass andre steder i hjemmet. Her er det god plass til overmadrassen, dyner, puter eller sengetøy, slik at du raskt kan forberede deg på natten. Oppbevaringsplassen måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.

Nominert til årets møbler under Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet og Scandinavian Living har gått sammen for å feire det absolutt beste innen dansk design og tildele årets største designpriser. Sovesofaserien vår er nominert til Årets Møbel 2022. Prisen gis til et design som klarer å kombinere estetikk, funksjonalitet og teknisk kløkt i ett originalt møbel med høy- og gjerne langvarig verdi.

Klassisk og slitesterk

FINE er enkelt og rent. Med sin fint melerte struktur gir FINE-tekstilet sovesofaen et klassisk utseende som passer inn i de fleste hjem. Den fine, rene strukturen gir sofaen et enkelt uttrykk – og med sine slitesterke egenskaper er den perfekt for et hjem hvor sofaen skal ha plass til alt og alle.

God komfort skal alltid lønne seg

I sittedelen får du slitesterke fjærer i bunnen, som kompletteres av hele 30 kg polstring med kaldskum. En kombinasjon som gir sofaen den komforten du kjenner fra sengene våre. Du kan personliggjøre sofaen ved å velge en av våre mange overmadrasser og dermed skape et perfekt møbel til både ditt hjem og din søvn.

Designet av Amanda Lilholt.
Utviklet av Bedre Nætter.

Når design og komfort virkelig går sammen. Vi har samarbeidet med danske Amanda Lilholt og kombinert unik, dansk design med vår veltestede og anerkjente Bedre Nætter-komfort. Resultatet er en serie moderne, komfortable og stilrene sovesofaer – designet for ditt hjem og utviklet for din søvn.
Skjult oppbevaringsrom

Et rom for litt av hvert

Sokkelen i Moma-sovesofaen skjuler et ganske genialt oppbevaringsrom. Det skjulte rommet er perfekt for oppbevaring av for eksempel gjestedyner, gjesteputer og ekstra sengetøy, som ellers kan ta opp mye oppbevaringsplass. Oppbevaringsrommet måler L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.
100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

100-netters risikofri prøveperiode – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe din sovesofa på nett. Når du kjøper en sovesofa hos oss får du derfor alltid 100 netter til å prøve den ut. Hjemmet ditt er vårt showroom, og hvis du ikke sitter eller sover godt, kan du levere sovesofaen tilbake - gratis.
Gratis levering hjem til deg

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Moma Fine

Moma Fine
 • Funksjoner
  Armlen
  Leveringstid
  20-25 hverdager
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  3 stk.
  Inkludert puter
  Ja - 2 stk.
  Emballasje
  100 % resirkulert plast
  Fjærer
  No-Zag
  Produksjonsland
  EU
  Med lagringsplass
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  115.000
  Pilling
  4
  Type
  Sovesofa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensjoner
  B: 244cm / H: 70cm / D: 100cm (150cm)
  Største kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Kolli 1 (Sete)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vekt: 56 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vekt: 24 kg)
  Kolli 3 (Armlene)
  B: 94cm / H: 58cm / D: 42cm (Vekt: 25 kg)
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja det kan du! Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Santander. I kassen velger du Santander som betalingsmåte, og deretter må du fylle ut en digital søknad. Santander vil behandle søknaden din umiddelbart. Du velger selv over hvor mange måneder du vil betale tilbake.
 • Ja, du kan handle hos oss og føle deg trygg. Vi tilbyr 100 netters risikofri prøvetid hjemme hos deg. Er du ikke fornøyd med din sovesofa, kan du returnere den gratis i løpet av prøveperioden - og sørger for frakt tilbake. Se hva andre kunder mener om å kjøpe seng eller sovesofa fra oss på Trustpilot.