Seng 160x200

Hvorfor velge en seng 160x200 fra Bedre Netter?

Prioriterer du søvnen din høyt nok? Du er kanskje opptatt av å ta vare på deg selv og trener derfor jevnlig, i tillegg til å spise sunt og variert. Men visste du at noe av det aller beste du kan gjøre for helsen din er å sove? Det er viktig at kroppen får nok restitusjon, så du har nok energi til neste dag og kan få mest mulig ut av dagstimene. Derfor er du nødt til å sove nok og sove godt. Mens det er enkelt å sette av nok tid til å sove, er du derimot avhengig av å ha en god seng 140x200 og 160x200 for å kunne sove godt. Heldigvis finner du nettopp det hos oss.

Vi har noe for enhver smak og ethvert behov, så hvis du ønsker å bytte ut den gamle sengen din, har du kommet til helt rett sted. I tillegg til å ha et stort utvalg av modeller er det nemlig også mulig å tilpasse enkelte modeller etter dine ønsker og behov. Du kan for eksempel velge mellom flere typer ben, ulike farger på trekket og om du vil ha en seng 160x200 med gavl eller ei, så du ender opp med noe som passer til resten av interiøret i soverommet ditt. Men det er også mulig å velge sengens fasthet, enten du foretrekker å ligge mykt eller vil ha et mer fast underlag. Du vil altså garantert finne en seng 140x200 og 160x200 som passer perfekt til deg (og partneren din) hos oss.

Få optimale soveforhold med høy kvalitet og komfort

For oss i Bedre Netter er det viktig at du får de beste forutsetningene for å sove godt. Derfor er vi opptatt av å sikre høy kvalitet og komfort i samtlige av våre senger 160x200. Det gjør vi blant annet ved å utelukkende benytte solide og holdbare materialer i sengene, samt gjennomføre omfattende tester av hver enkelt modell før de blir satt i produksjon. I tillegg bygger våre design på viten om søvn og hvordan man skaper optimale soveforhold, for på den måten kan vi sørge for at du får en seng 160x200 som legger til rette for en god og dyp nattesøvn.

Et eksempel på hvordan vi har integrert kunnskap om søvn i våre design er vårt patenterte fjærsystem med 7 bedreTM komfortsoner. Systemet inndeler fjærene i en seng 160x200 etter de ulike behovene for støtte som kroppen har. Skuldrene trenger nemlig ikke like mye støtte som korsryggen og derfor er sonen rundt skuldrene mykere enn sonen rundt korsryggen. Ved å tilpasse støtten som du får vil du ligge mer komfortabelt i din 160x200 seng, men du vil også oppleve bedre blodsirkulasjon. Fjærsystemet er altså et designelement som sørger for at du får de beste forutsetningene for å sove godt.

Hvor finner jeg gode senger 160x200 til lave priser?

Hos Bedre Netter får du ekstra mye for pengene fordi vi ikke har noen fysiske butikker eller fordyrende mellomledd som medfører økte utgifter. Vi behøver dermed ikke å kreve høyere priser for produktene våre for å dekke disse kostnadene. Og det kommer deg som forbruker til gode. For det betyr at du ikke behøver å tømme lommeboken for å få en god seng 140x200 og 160x200 som du vil få glede av i mange år fremover.

Hvis du vil gjøre en ekstra god handel har vi dessuten alltid en seng 160x200 på tilbud. Hvilken modell som er satt ned i pris varierer, så hvis du allerede har sett deg ut en bestemt seng 160x200 kan du vente til denne kommer på tilbud før du slår til. Det kan altså låne seg å holde øye med denne siden, for plutselig er drømmesengen på tilbud til en helt vanvittig pris. Men hvis du ikke kan vente på å sove bedre og gjerne vil ha en ny seng nå, så får du svært gunstige priser på samtlige modeller i vårt sortiment til enhver tid. Og med gratis levering på alle produkter er det mye å spare på å handle alt til soverommet hos Bedre Netter.

  • Vi har noe for enhver smak og ethvert behov, så hvis du ønsker å bytte ut den gamle sengen din, har du kommet til helt rett sted. I tillegg til å ha et stort utvalg av modeller er det nemlig også mulig å tilpasse enkelte modeller etter dine ønsker og behov.

  • Hos Bedre Nætter får du ekstra valuta for pengene, fordi vi ikke har noen fysiske butikker eller dyre mellomledd som fører til økte priser. Vi kan derfor holde prisene våre lave, noe som kommer deg som forbruker til gode.

  • 100 netters prøve
  • Unike senger
  • Gratis hjemlevering*