Gjestesenger

Gjesteseng

Fra A til zzZ

Vi lukker ikke et øye før du sover godt.

Unikke senger

Unikke senger

Ulike fastheter i samme seng.
Komfort som hver enkelt fortjener.

Gratis levering

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering op til postnummer 7500. (Det forekommer tillegg på ekstraytelser og postnummer 7500+).

100 netters prøve

100 netters prøve

Du kan føle deg trygg når du kjøper bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du nemlig alltid en 100 netters risikofri prøveperiode på din seng.

Den beste gjestesengen for dine gjester

Når du har overnattingsgjester er det greit å ha en god gjesteseng de kan sove i, så slipper de å ligge på en klebrig rullemadrass. Hos Bedre Nætter selger vi danskproduserte senger og sovesofaer av ypperste kvalitet, som alle fungerer godt som gjestesenger, og som alle vil gi gjestene en god natts søvn — og dermed blir du raskt verdens beste vert.

Hvilken god gjesteseng bør jeg velge?

Våre kontinentalsenger, regulerbar senger og rammemadrasser fungerer alle godt som gjestesenger, og spesielt våre sovesofaer er ideelle for formålet. Men har du plass til en større gjesteseng, og denne ikke trenger å være dobbeltfunksjonell, som en sovesofa

Sovesofaen — en ideell gjesteseng

Sovesofaen er en god og praktisk gjesteseng, da den fungerer både som sofa og seng. Sovesofaene våre er alle designet av møbeldesigner Amanda Lilholt og utviklet av Bedre Nætter. Dette betyr at du får en sovesofa med fenomenal komfort og utseende.

Sovesofaen forvandles enkelt og raskt til en komfortabel gjesteseng og er derfor ideell for dine overnattingsgjester. I tillegg har MOMA- og MOME-modellene innebygget lagringsplass i sokkelen. Den innebygde ekstraplassen er smart for oppbevaring av f.eks. dine gjestedyner og -puter.

Våre CLASSI- og DECO-modeller har også en ekstra god madrass med to lag pocketfjærer, så det er garantert at gjestene dine vil elske en natt på verdens vakreste sovesofaer.

Ønsker du å piffe opp sovesofaen ekstra, kan du kjøpe en overmadrass 140x200 cm, som passer til sovemålene til sovesofaene, for å gjøre soveopplevelsen enda mer behagelig for dine gjester.

Rammemadrassen — en opplagt gjesteseng

Rammemadrassen er kjent for å være en seng uten for mange dikkedarer. Du får en bunnsolid seng bygget av en solid fururamme fra Sverige, som omgir sengens indre kjerne med pocketfjærer, som sammen sørger for din gjests komfort gjennom hele natten. Selv om konstruksjonen av rammemadrassen er enkel, er komforten ikke middelmådig. Tvert imot.

Er du på jakt etter en gjesteseng 90x200, er våre rammemadrasser et godt valg. Du kan få dem helt ned til 80x200 cm og opp til 180x210 cm for deg som vil sørge for at den litt høye gjesten også kan sove godt.

Alle våre rammemadrasser kommer med medfølgende overmadrass, som sørger for at dine overnattingsgjester sover fantastisk.

Kontinentalsengen — en luksuriøs gjesteseng

Hvis du har mye plass til gjestesengen din, og du kun ønsker det aller beste for overnattingsgjestene dine, er en kontinentalseng det beste valget for en virkelig, virkelig god gjesteseng.

Våre kontinentalsenger er tilgjengelige ned til 140x200 cm og opptil 210x210 cm for deg med det store gjesterommet. Kontinentalsengen er bygd opp av en komfortabel rammemadrass i bunnen, som fungerer som et fundament for fjærmadrassen. Fjærmadrassen er madrasslaget som gjør kontinentalsengen helt unik og setter den i en egen liga, da den tilfører mye komfort, og det er også denne madrassen som bestemmer fastheten til sengen.

På våre kontinentalsenger fra 160x200 cm og oppover har du mulighet til å velge ulik fasthet på sengens to fjærmadrasser. Det er smart, siden noen mennesker foretrekker å ligge mer fast – andre mer mykere. Med to forskjellige madrassfastheter kan vi derfor tilby dine overnattingsgjester den optimale soveopplevelsen, fordi de kan velge selv om de vil ligge fast eller mykt.

Regulerbar seng — en ekstraordinær gjesteseng

Ønsker du det beste for overnattingsgjestene, er en regulerbar seng et godt valg for en skikkelig god gjesteseng. En regulerbar seng er unik ved at gjesten din kan bestemme selv hvordan han eller hun vil sove — f.eks. med hevet sengegavl eller fotbrett.

Våre regulerbare senger kommer med en sterk motor fra Linak, som er din garanti for sterk og hardfør mekanikk som ikke blir slitt med bruk. Våre regulerbare senger finnes som enkeltsenger på 80x200 cm og opp til 210x210 cm for deg med det store gjesterommet, hvor du har god plass.

Gjestesenger på tilbud

Hos Bedre Nætter har vi mange gode tilbud på gjestesenger, og du vil alltid kunne finne en god seng som passer deg og behovene til dine overnattingsgjester.

Uansett om du kjøper en gjesteseng til full pris eller på tilbud hos Bedre Nætter, får du alltid gratis levering og 100 netter risikofri prøveperiode, hvor du fritt kan bytte fastheten til sengens madrasser, eller få pengene tilbake dersom gjestesengen ikke lever opp til dine forventninger.

Trenger du hjelp til å finne riktig gjesteseng, står vår kundeservice klar til å hjelpe deg med ditt valg fra kl 08.00 til 23.00 Hver dag. Hele året. For vi sover bare godt når du gjør det samme.

  • Den beste gjestesengen er sengen som støtter kroppen din om natten. Kroppen trenger å ligge i en seng som gir god komfort — spesielt for skuldre, rygg og korsrygg, som er de mest utsatte stedene på kroppen når du ligger i en seng med dårlig støtte. Alle sengene våre kommer med 7 bedre™ komfortsoner (og Ovia med våre 2-i-1 Unita™-fjærer), så du er garantert god, solid støtte natt etter natt.

  • Å få god søvn handler ikke bare om å sove nok timer hver natt – det handler også om kvaliteten på timene du sover. Når du sover i en skikkelig seng får kroppen den nødvendige støtten den trenger om natten, og du vil dermed forbedre søvnkvaliteten vesentlig.