• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Overmadrass 140x200

Shopping Options

Kategori
Kjerne
  1. Memoryskum (1)
  2. Latex (3)
Pris
  1.  
    kr3699
    kr6799
Kjernehøyde

 

4 Item(s)
4 Item(s)

Overmadrass 140x200 

Finn den perfekte overmadrassen i størrelsen 140x200 cm hos Bedre Nætter.

Med en solid overmadrass oppnår du fremragende komfort, og unngår stor slitasje av sengen eller rammemadrassen. Den øverste madrassen tar det meste av slitasjen, og ved å legge til en overmadrass kan du forlenge levetiden på sengen betraktelig!

Utenom å forlenge levetiden på sengen, sørger en overmadrass også for å forbedre nattesøvnen din. Du kan finjustere hvor hard og myk sengen sengen skal være når du legger til en hard eller myk overmadrass. En overmadrass er prikken over i’en og sikrer deg en god og sunn natts søvn i mange år. Hos Bedre Nætter forhandler vi mange nøye utvalgte overmadrasser i størrelsen 140x200, sånn at du kan finne en som passer dine behov.

Latex eller Memory Skum?

Når man leter etter en ny overmadrass, står valget som regel mellom en overmadrass med en kjerne av latex og en overmadrass med Memory Foam. Hos Bedre Nætter finner du en overmadrass i størrelsen 140x200 cm i begge materialene - hvilken type du foretrekker avhenger fullstendig av dine personlige preferanser, samt vekten din. Overmadrasser med Memory Foam har tradisjonelt sett vært de mest populære. Hos Bedre Nætter har vi observert en hurtig stigende etterspørsel etter Latex. Vi elsker Latex, og derfor finner du selvfølgelig flere overmadrasser i dette materialet enn Memory Foam.

Komfort- og støttemessig minner de to materialene om hverandre, men de gir vidt forskjellige søvn opplevelser. Memory Foam er et mykt materiale som reagerer veldig på varme og trykk - derfor omringer madrassen seg kroppen din når du ligger i sengen. Det kan være behagelig, men for noen blir dette en for varm opplevelse. Denne varmen opplever man ikke med Latex, som i motsetning til Memory Foam gir en jevnere overflate. Den naturlige resirkuleringen av Latex gjør madrasser i dette materialet litt fastere enn Skummet i Memory Foam. Ut over dette er Latex mer pustende. Dette gjør det svalt og behagelig å bruke om sommeren – her vil en skummadrass ofte føles veldig varm.

Hvis du ser etter en overmadrass ut over det normale som både gir behagelig komfort, suveren støtte og samtidig skaper et sunnere klima, bør du se nærmere på Mayan Green eller Talalay Latex. Begge overmadrassene er av Latex, som er det vi hos Bedre Nætter anbefaler for de fleste - du kan lese mere ved å klikke på de enkelte produktene.