• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Overmadrass 90x200

Shopping Options

Kategori
Kjerne
  1. Memoryskum (1)
  2. Latex (3)
Pris
  1.  
    kr2999
    kr6199
Kjernehøyde

 

4 Item(s)
4 Item(s)

Overmadrass 90x200 

En førsteklasses overmadrass sikrer deg en bedre natts søvn – kort og godt!

Med en overmadrass i størrelsen 90x200 cm får du garantert en bedre natts søvn, og det vil du kunne merke med en gang. En overmadrass i 90x200 cm passer perfekt til enkeltsengen, barne- eller gjesterommet. Hvis du har en dobbeltseng som består av to enkelte madrasser, vil en overmadrass være det perfekte valget for deg. Ut over dette forlenger også en overmadrass levetiden til sengen din, da du aldri kommer i direkte kontakt med hverken sengen eller rammemadrassen. Det vil si at overmadrassen tar den største delen av slitasjen. På sikt er det billigere å skifte overmadrassen i stedet for hele sengen, og overmadrassens luftige oppbygning gjør at den pusten mere enn f.eks. en rammemadrass eller fjærmadrass.

Hvilket fyll er best i overmadrassen?

Hos Bedre Nætter finner du flere forskjellige overmadrasser i størrelsen 90x200 cm. Overmadrassene fås i både Latex og Memory Skum, og begge materialene sikrer god luftsirkulasjon i på grunn av pustende fyllet. Hvilken type som passer best for deg avhenger kun av dine individuelle behov samt vekten din. Hvis du foretrekker en myk madrass du kan synke ned i, er Memory Skum fyllet for deg. Hvis du derimot foretrekker en fastere overmadrass med en jevnere overflate, er latex-overmadrassen det riktige for deg.

Høyden på overmadrassen skal naturligvis harmonere med behovene og vekten din, og normalt er en overmadrass med en høyde på 6-10 centimeter mer enn rikelig. Husk også å se på tykkelsen på kjernen når du kjøper en overmadrass. Mange leverandører forhandler overmadrasser på 10-15 centimeter, men kjernen utgjør kun 2-4 centimeter. En sånn overmadrass er ikke noen suveren vinner, siden kjernen er 'pakket' inn og på den måten ikke får lov til å forbedre opplevelsen din. Du kan være sikker på å unngå disse madrassene hos Bedre Nætter, hvor vi lover kvalitet, komfort og kundeservice.

Bak utvalget av overmadrasser

Vi har et bredt utvalg av overmadrasser i 90x200 cm. Dette sikrer deg å finne den helt rette, selv om du ønsker en madrass med Memory Skum eller Latex. Når det kommer til Latex-overmadrasser er utvalget litt større, da vi på det kraftigste anbefaler denne typen madrassfyll. En latex-overmadrass gir på den måten enormt god komfort. Blant de beste overmadrassene finner du Mayan Green som med Rainforest Alliance sertifikatet og 100 % naturlige latexfyll er en av markedets aller beste overmadrasser. Ut over dette forhandler vi også Talalay Latex, en type latex som er resirkulert og behandlet på en helt bestemt måte. Du kan lese mere om hvert produkt inne på produktsidene.