Overmadrass 90x200

En 90x200 toppmadrass er perfekt til deg som sover i en enkeltseng av samme mål. Hos Bedre Nætter finner du et bredt utvalg av toppmadrasser, der kvaliteten er skrudd opp imens prisene er skrudd ned. Uansett om du har behov for trykkavlastning eller temperaturregulering, har vi en toppmadrass i størrelsen 90x200 som matcher deg.

Essential

Våre Essential-overmadrasser er førsteklasses kvalitet og dertil komfort. Trekkene er myke som natten er lang, og kjernen i 100% naturlatex sikrer en behagelig og ergonomisk dyp komfort.

-43%
Essential Linen
Se produkt
Ukens anbefaling
90x200 cm.

Essential Linen

Overmadrass Essential

As low as 2.299 kr Førpris 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Tencel

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Modal

Overmadrass Essential
5 star rating (1) total reviews

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Refibra

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Rönd

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

90x200 cm.

Essential Poakea

Overmadrass Essential

As low as 3.999 kr

Polar

Vår Polar-overmadrass er en aircondition i madrassform og en slags isterning for din seng som regulerer kroppstemperaturen din og belønner med uforstyrrede, rolige og behagelige netter.

-46%
Polar
Se produkt
Ukens anbefaling
90x200 cm.

Polar

Overmadrass Polar

As low as 3.499 kr Førpris 6.499 kr

Mayan

Vår Mayan-overmadrass er det naturvennlige valget som er skapt uten å forstyrre Moder Jord. Dets trekk og kjerne er 100% økologisk, og er den typen kombinasjon som får englene til å synge.

90x200 cm.

Mayan

Overmadrass Mayan
5 star rating (1) total reviews

As low as 6.499 kr

Overmadrass 90x200

En ordentlig overmadrass sikrer deg bedre søvn - kort og godt. Med en overmadrass i størrelsen 80x200 eller 90x200 cm får du med garanti bedre søvn. Det vil du også kunne merke med det samme. En overmadrass i størrelsen 90x200 cm passer perfekt til enkeltsenger og barne- eller gjesterom. Hvis du har en dobbeltseng bestående av to enkle madrasser vil det være opplagt å kjøpe en overmadrass for å få den beste komforten.

Sov bedre med en overmadrass

Vi anbefaler alltid at du har en overmadrass til sengen din - både av hensyn til komforten din og for å sikre et sunt sovemiljø. En god overmadrass vil gi bedre støtte og avlastning. Med det vil du også få en så optimal natt med søvn som mulig. Overmadrassens luftige oppbygging gjør den langt mer pustende enn for eksempel en rammemadrass eller fjærmadrass. Det er derfor sunnere for deg å ligge på en overmadrass, da den kan ventilere og hjelpe deg med overskytende varme. Samtidig er det mulig å ta av trekket på alle overmadrassene våre og vaske det så du kan bevare den frisk og ren.

En overmadrass til dessuten forlenge sengens levetid idet du aldri kommer i direkte kontakt med hverken sengen eller rammemadrassen. Derimot vil overmadrassen ta den største delen av slitasjen. Det vil også alltid være en billigere løsning å skifte ut overmadrassen i stedet for hele sengen.

Sånn finner du den riktige overmadrassen

Vi har et bredt utvalg av overmadrasser i størrelsen 80x200 cm og 90x200 cm. Dette er sikkerheten din for å finne den helt riktige overmadrassen, uansett hvilken ønsker og preferanser du måtte ha.
Vi har et nøye utvalgt sortiment av allergivennlige overmadrasser med en uovertruffen komfort. Disse er til deg som enten lider av allergi eller kun ønsker et så naturlig produkt som mulig.

Det kan dessuten være vesentlig å overveie om du har bruk for en overmadrass med en ekstra ventilerende egenskap om du har en tendens til å bli overopphetet i løpet av natten. Det varierer også hvor faste overmadrassene våre er. Foretrekker du å ligge fast og bli støttet særlig godt på bestemte punkter, vil vi anbefale én viss type overmadrasser. Skulle du i stedet foretrekke en madrass som du synker ned i og ha et mykere underlag, vil vi anbefale en annen.

Skal vi hjelpe deg med å finne den riktige overmadrassen?

Har du spørsmål til overmadrassene våre i størrelsen 90x200 cm, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi er spesialister i søvn og sitter klar til at hjelpe deg.

  • Overmadrasser 90x200 gjør sengen din enda mer behagelig å ligge i, da de fungerer som et ekstra komfortlag. I tillegg beskytter de sengens øvrige madraslag mot slitasje og øker dermed levetiden på disse.

  • Vi anbefaler at du velger en overmadrass som "puster", slik at varmen fra kroppen din ikke hoper seg opp i madrassen. Du bør også se etter en variant med et vaskbart trekk, så overmadrassen holder seg frisk og ren.