Overmadrass 80x200

Med en 80x200 toppmadrass får du en toppmadrass som passer til en enkeltseng. Alle våre toppmadrasser forhandles i høy kvalitet, men til en skarp pris, og uansett om du har behov for skånsom trykkavlastning, temperaturregulering eller et allergivennlig stoff, har vi en god og sunn toppmadrass i størrelsen 80x200 som passer til nettopp deg.

Essential

Våre Essential-overmadrasser er førsteklasses kvalitet og dertil komfort. Trekkene er myke som natten er lang, og kjernen i 100% naturlatex sikrer en behagelig og ergonomisk dyp komfort.

-43%
Essential Tencel
Se produkt
Ukens anbefaling
80x200 cm.

Essential Tencel

Overmadrass Essential

As low as 2.298 kr Førpris 3.998 kr

80x200 cm.

Essential Modal

Overmadrass Essential

As low as 3.998 kr

80x200 cm.

Essential Refibra

Overmadrass Essential

As low as 3.998 kr

80x200 cm.

Essential Poakea

Overmadrass Essential

As low as 3.998 kr

80x200 cm.

Essential Linen

Overmadrass Essential

As low as 3.998 kr

80x200 cm.

Essential Rönd

Overmadrass Essential

As low as 3.998 kr

Polar

Vår Polar-overmadrass er en aircondition i madrassform og en slags isterning for din seng som regulerer kroppstemperaturen din og belønner med uforstyrrede, rolige og behagelige netter.

80x200 cm.

Polar

Overmadrass Polar

As low as 6.399 kr

Mayan

Vår Mayan-overmadrass er det naturvennlige valget som er skapt uten å forstyrre Moder Jord. Dets trekk og kjerne er 100% økologisk, og er den typen kombinasjon som får englene til å synge.

80x200 cm.

Mayan

Overmadrass Mayan

As low as 6.399 kr

Overmadrass 80x200

Leter du etter en ny overmadrass i størrelsen 80x200 eller 90x200? Da bør du kikke nærmere på det store utvalget vi har her hos Bedre Nætter.

Uansett om du foretrekker å ligge fast eller mykt, svetter eller fryser om natten, vil du kunne finne en overmadrass i sortimentet vårt som matcher behovene dine. Hos Bedre Nætter setter vi kvalitet, komfort og kundeservice over alt annet. Vi streber etter å yte Norges beste kundeservice så du alltid vil føle deg trygg når du handler hos oss. Vi har ingen fysiske butikker, og når vi unngår unødvendige omkostninger gjør naturligvis også kundene våre det. Det betyr at du hos oss kan kjøpe overmadrassen din i 80x200 cm til en fordelaktig pris uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det garanterer vi.

Praktisk kvalitet og komfort med en overmadrass i 80x200 cm

En overmadrass i 80x200 eller 90x200 cm passer perfekt til en enkeltseng. Om det så skulle være din egen, eller til et barne- eller gjesterom. Med en overmadrass vil du sette prikken over ièn på komforten i sengen. Jo flere madrasslag sengen din har, jo bedre komfort og støtte vil du få. Med en overmadrass er det samtidig lettere for deg å holde sengen din sunn og ren. Du kan nemlig ta trekket av alle overmadrassene våre og vaske det. Samtidig skåner du også sengen med en overmadrass og forlenger sengens levetid. En overmadrass er altså både et komfortabelt og praktisk valg. 

Hvilken overmadrass er den riktige for deg?

Vi har alle forskjellige preferanser og sovestillinger. Derfor har vi selvfølgelig også forskjellige overmadrasser i sortimenter vårt så du kan finne den som matcher dine behov. Det kan kanskje virke uoverskuelig å velge den riktige overmadrassen. Vi er derfor alltid klar til å hjelpe deg om du har spørsmål.
Det er for det første vesentlig å overveie om du foretrekker å ligge fast eller mykt, og om du har bestemte steder ved kroppen som har bruk for en særlig avlastning. Elsker du å synke ned i madrassen eller har du det varmt om natten og har bruk for en så ventilerende overmadrass som mulig?
Vi har naturligvis også et godt utvalg av allergivennlige overmadrasser med en grønn profil, så du alltid trygt kan lukke øynene og med god samvittighet.

Er du fremdeles i tvil?

Hvis du har spørsmål til en overmadrass i størrelsen 80x200 cm eller 90x200 cm, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss. Våre dyktige søvneksperter sitter klar på chat, telefon og mail alle dager kl. 8-23. De er her for din skyld, så kontakt oss endelig.

  • Overmadrasser 80x200 brukes som et ekstra komfortlag, og gjør det dermed enda mer behagelig å ligge i sengen din. I tillegg beskytter de resten av sengen mot slitasje, så du ikke behøver å bytte de mer kostbare delene av sengen så ofte.

  • Når du skal ha en ny overmadrass 80x200 er det lurt å velge en modell som "puster", så varmen fra kroppen din ikke hoper seg opp i madrassen. Du bør også sørge for at madrassen har et vaskbart trekk, så den holder seg fin og frisk.