• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Overmadrass 120x200

Shopping Options

Kategori
Kjerne
  1. Memoryskum (1)
  2. Latex (3)
Pris
  1.  
    kr3599
    kr6299
Kjernehøyde

 

4 Item(s)
4 Item(s)

Overmadrass 120x200 

Velkommen til det store utvalget av overmadrasser i størrelsen 120x200 cm.

Hos Bedre Nætter er vi onlinebasert. Det vil si at vi ikke har noen fysiske butikker. Når vi unngår unødvendige omkostninger, gjør også dette. Derfor kan du kjøpe overmadrassen din hos oss til Norges beste pris, uansett om det er i størrelsen 120x200 cm eller en annen størrelse. Vi er onlinebasert, og ingen andre kan matche prisene våre. Dette garanterer vi, og derfor har vi prisgaranti.

Med en overmadrass i rette kvalitet kan du finjustere egenskapene til sengen din, sånn at den enten blir litt mykere eller litt hardere. Dette kan være en særdeles effektiv vei til en bedre natts søvn, da det er vesentlig billigere å kjøpe en ny overmadrass isteden for en helt ny seng. Samtidig skal det nevnes at en overmadrass sørger for minimal slitasje av dine andre madrasser. Dette forlenger markant levetiden på din eksisterende seng. En overmadrass i størrelsen 120x200 cm passer perfekt til mindre dobbeltsenger, eller til deg som vil ha god plass å boltre deg på.

Nøye utvalgt fyll i overmadrassen 120x200

Hos Bedre Nætter forhandler vi flere grundige utvalgte overmadrasser i størrelsen 120x200, alle med de to beste typene fyll, nemlig Memory Foam og Latex. Memory Foam former seg etter kroppen din, da dette materiale reagerer veldig på varme og trykk. Derfor får du en madrass som nesten omringer deg. Dette gjør at du ligger konstant og stabilt hele natten. Videre hjelper Memory Foam med å utligne trykket på skuldre og nakke, trykkpunkter som er utsatte i løpet av natten.

Latex er derimot et fastere materiale. Dette skyldes den naturlige resirkuleringen fra gummitrær. Med en latex-overmadrass får du en fastere overmadrass med en jevnere og mere støttende overflate enn Memory Skum. Latex-materialet puster bedre og er bedre til å avlede varme og sikrer på den måte et sunt søvnmiljø.

Det er primært personlige preferanser som bør avgjøre hvilken overmadrass du kjøper. Vurder derfor grundig om du skal sove i Memory Foam eller latex.