Overmadrass 120x200

En 120x200 toppmadrass passer til deg som sover i en bred enkeltseng. Å ha den rette toppmadrassen er essensielt for å oppnå en god nattesøvn, og derfor finner du hos Bedre Nætter et bredt utvalg av toppmadraqser i høy kvalitet, men til fornuftige priser. Uansett om du har behov for trykkavlastning eller temperaturregulering, har vi en toppmadrass i størrelsen 120x200 som passer til deg og din kropp.

Essential

Våre Essential-overmadrasser er førsteklasses kvalitet og dertil komfort. Trekkene er myke som natten er lang, og kjernen i 100% naturlatex sikrer en behagelig og ergonomisk dyp komfort.

-44%
Essential Linen
Se produkt
Ukens anbefaling
120x200 cm.

Essential Linen

Overmadrass Essential

As low as 2.798 kr Førpris 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Tencel

Overmadrass Essential
5 star rating (1) total reviews

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Poakea

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Modal

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Rönd

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

120x200 cm.

Essential Refibra

Overmadrass Essential

As low as 4.998 kr

Polar

Vår Polar-overmadrass er en aircondition i madrassform og en slags isterning for din seng som regulerer kroppstemperaturen din og belønner med uforstyrrede, rolige og behagelige netter.

-48%
Polar
Se produkt
Ukens anbefaling
120x200 cm.

Polar

Overmadrass Polar

As low as 4.198 kr Førpris 7.998 kr

Mayan

Vår Mayan-overmadrass er det naturvennlige valget som er skapt uten å forstyrre Moder Jord. Dets trekk og kjerne er 100% økologisk, og er den typen kombinasjon som får englene til å synge.

120x200 cm.

Mayan

Overmadrass Mayan

As low as 7.998 kr

Overmadrass 120x200

Er du på jakt etter en overmadrass i størrelsen 120x200 cm, har du kommet til det riktige stedet. En overmadrass i 120x200 cm eller 140x200 cm passer til en liten dobbeltseng eller mindre trekvart seng.

Hos Bedre Nætter forhandler vi et stort utvalg av overmadrasser i høy kvalitet, men til fordelaktige priser. Hos Bedre Nætter er vi nemlig utelukkende online basert. Det betyr at vi ikke har noen fysiske butikker. Og når vi sparer unødvendige omkostninger ved å ikke ha en fysisk butikk, gjør også kundene våre naturligvis det.

Opptimer søvnen din og forleng sengs levetid med en overmadrass

Med en overmadrass av den riktige kvaliteten kan du finjustere sengens egenskaper så den enten blir litt mykere eller litt fastere. Dette kan være en effektiv og prisvennlig vei til bedre søvn, da det er vesentlig billigere å kjøpe en ny overmadrass fremfor en helt ny seng.
En overmadrass vil dessuten minimere slitasje av sengen din. Det er fordi det er overmadrassen du er i direkte kontakt med når du sover. Det betyr at en overmadrass forlenger sengens levetid markant.

Hvilken overmadrass er den riktige for deg?

Det er ingen tvil om at det er et godt valg å benytte en overmadrass som den øverste madrassen på sengen din. Det er både godt for komforten din og den generelle slitasjen av sengen. Det helt store spørsmålet er hvilken overmadrass som er den riktige for deg. Når du skal velge en overmadrass er det viktig å ta utgangspunkt i dine personlige preferanser. Foretrekker du eksempelvis å ligge fast, vil vi anbefale deg å se på visse produkter i sortimentet vårt, mens vi har noen andre til deg som gjerne vil ligge ekstra mykt og synke mer ned i madrassen.

Allergivennlige overmadrasser

Det er en ære for Bedre Nætter å kunne hjelpe alle til bedre søvn - også deg med allergi. Derfor er vi også stolte av å kunne tilby et nøye utvalg av allergivennlige overmadrasser med en grønn profil fra innerst til ytterst. Uansett om du har allergi eller ikke, vil du her få så sunn og grønn søvn som mulig.

Har du bruk for hjelp?

Det kan føles som vitenskap å kunne velge den riktige overmadrassen. Derfor sitter vi klar alle dager kl. 8-23 for å hjelpe deg. Ikke nøl med å kontakte oss. Hverken på chat, mail eller telefon - vi er her for deg og søvnen din.

  • Overmadrasser 120x200 gir ikke bare sengen din et ekstra komfortlag, men beskytter også de øvrige madrasslagene mot slitasje, så disse får en lengere levetid.

  • Det er lurt å velge en overmadrass som "puster", så varmen fra kroppen din ikke hoper seg opp i madrassen. Du bør også se etter en overmadrass med et vaskbart trekk, så du kan holde den frisk og fin.