• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Overmadrass 160x200

Shopping Options

Kategori
Kjerne
  1. Latex (4)
  2. Memoryskum (1)
Pris
  1.  
    kr3998
    kr8399
Kjernehøyde

 

5 Item(s)
5 Item(s)

Overmadrass 160x200 

Hos Bedre Nætter finner du den perfekte overmadrassen i størrelsen 160x200 til dobbeltsengen din – Vi forhandler både Latex & Memory Foam.

Der er mange gode grunner til å sove på en overmadrass. En av de største fordelene ved å sove på en overmadrass, er den lange levetiden. Med en overmadrass øverst, utsettes sengen din for minimalt slitasje, da du aldri er i direkte kontakt med selve sengen. Sengens levetid forlenges med flere år hvis du velger en overmadrass med høy kvalitet. En overmadrass kan dessuten brukes til å finjustere sengens egenskaper. Hvor fast eller myk sengen er, endres enkelt når du legger en enten fastere eller mykere overmadrass. Der er ingen tvil om at en god overmadrass setter prikken over i’en og sikrer deg en god, sunn natts søvn i mange år fremover.

Hvis du mangler en ny overmadrass i størrelsen 160x200, så les her. Hos Bedre Nætter elsker vi Latex, og derfor finner du også flest Latex overmadrasser i utvalget. Vi har også gode overmadrasser i Memory Foam, og det er på den måten fullstendig opp til deg å beslutte hva du best kunne tenke deg å sove på.

Forskjellen på Memory Foam og Latex

Når man leter etter en ny overmadrass, står valget som regel mellom en overmadrass med en kjerne av latex og en overmadrass med Memory Foam. Hos Bedre Nætter finner du en overmadrass i størrelsen 160x200 cm i begge materialene - hvilken type du foretrekker avhenger fullstendig av dine personlige preferanser, samt vekten din. Overmadrasser med Memory Foam har tradisjonelt sett vært de mest populære. Hos Bedre Nætter har vi observert en hurtig stigende etterspørsel etter Latex. Vi elsker Latex, og derfor finner du selvfølgelig flere overmadrasser i dette materialet enn Memory Foam.

Komfort- og støttemessig minner de to materialene om hverandre, men de gir vidt forskjellige søvn opplevelser. Memory Foam er et mykt materiale som reagerer veldig på varme og trykk - derfor omringer madrassen sig kroppen din når du ligger i sengen. Det kan være behagelig, men for noen bliver dette en for varm opplevelse. Denne varmen opplever man ikke med Latex, som i motsetning til Memory Foam gir en jevnere overflate. Den naturlige resirkuleringen av Latex gjør madrasser i dette materialet litt fastere enn Skummet i Memory Foam. Ut over dette er Latex mere pustende. Dette gjør det svalt og behagelig å bruke om sommeren – her vil en skummadrass ofte føles veldig varm.

Hvis du ser etter en overmadrass ut over det normale som både gir behagelig komfort, suveren støtte og samtidig skaper et sunnere klima, bør du se nærmere på Mayan Green eller Talalay Latex. Begge overmadrassene er av Latex, som er det vi hos Bedre Nætter anbefaler for de fleste - du kan lese mere ved å klikke på de enkelte produktene.