Laster...

Polar Overmadrasslaken

Sengetøy Polar
Vårt Polar laken er laget av 100 % vasket lin, noe som gjør lakenet behagelig avkjølende. Fra naturens side har lin en kjølende effekt, som gjør den ideell som sovetekstil når du vil unngå å bli for varm om natten. Polar laken er tilgjengelig i hvitt.
105x210 cm.
Størrelse: 105x210 cm.
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Polar Overmadrasslaken
Polar

100 % vasket lin

Vårt OEKO-TEX®-sertifiserte Polar-overmadrasslaken er laget av 100 % vasket lin og er akkurat det overmadrassen din har lyst på. Fordi den passer overmadrassen din som glasskoen passer til Askepot sin fot. Den naturlige avkjølende effekten av lin skaper et behagelig og veltemperert sovemiljø, og det er dette kroppen din lengter etter hvis du sliter med altfor varme netter.

Polar

Kjølevalget

Naturens eget klimaanlegg

Det naturlig avkjølende sovestoffet

Polar lakenet vårt er OEKO-TEX®-sertifisert og laget av 100 % vasket lin. Fra naturens side virker lin avkjølende på kroppen og har derfor blitt brukt som klestekstil av mennesket i årtusener. På mange måter kan lin best beskrives som Moder Jords eget lille klimaanlegg, og du vil umiddelbart føle den avkjølende følelsen når du legger deg til å sove på Polar lakenet ditt.
Bedre og bedre med tiden

Det pustende, slitesterke og myke trekløveret

Lin har i tillegg til sin avkjølende effekt også enorm pusteevne, slitestyrke og mykhet. Lin blir faktisk bare mykere og bedre ettersom tiden går og jo mer det vaskes. Lin støver mindre enn bomull, og Polar lakenet holder seg derfor penere lenger. I tillegg er lin hypoallergen, antibakteriell og kan absorbere 20 % av sin egen vekt i væske. Ja, det er full bingo når du velger Polar.
En hjelpende hånd
Ikke mer tull

En hjelpende hånd

Våre Polar-overmadrasslaken har en "Short Side"-indikasjonsetikett på innsiden av de to kortsidene av lakenet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for om du legger lakenet på feil vei igjen. Ja, noen ganger er det de små tingene som gjør den store forskjellen.
Polar — kjølevalget
Søvnlinje

Polar — kjølevalget

Polar-søvnlinjen er for deg som lider av svette og alt for varme netter, men har varme drømmer om veltemperert søvn. Våre Polar-produkter er utviklet for å holde kroppstemperaturen konstant og gi et behagelig sovemiljø som uforstyrret og god søvn trives i. Du finner et bredt utvalg av Polar-produkter i vårt sortiment, som f.eks. sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Polar Overmadrasslaken

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Trådtetthet
  350 tråder pr. kvadrattomme
  Vevning
  Sateng
  Type
  Laken 105x210
  Pakkeinhold
  2 overmadrasslaken + 2 dynetrekk + 2 putetrekk
  Vaskeanvisning
  Opptil 60 °C