Madrass 80x200

Produkter

Fra A til zzZ

Hvilken madrass 80x200 bør jeg velge?

Skal du ha en ny madrass 80x200, men er usikker på hvilken du bør velge? Det finnes mange forskjellige slags madrasser og det kan derfor være vanskelig å finne frem til det rette underlaget for deg og din kropp. Men ved å overveie hvilket formål du skal bruke din madrass 80x200 til og hvor mye støtte og komfort du ønsker, kan du enkelt avgrense søket til kun noen få produkter. Hvis du for eksempel vil bruke underlaget som et ekstra komfortlag, skal du se etter en overmadrass 80x200. Er det derimot meningen at underlaget skal være det nederste eller midterste madrasslaget i sengen, er det en fjærmadrass 80x200 eller skummadrass 80x200 du skal ha. Du finner alle disse produktene her i kategorien.

Hvilken madrass 80x200 du bør velge avhenger, som sagt, også av hvor mye støtte og komfort du trenger. Skal den utgjøre sengens primære lag, er det viktig at din nye madrass 80x200 har en solid kjerne og et behagelig ytre, slik at du både ligger stabilt og godt. Med pocketfjærer i kjernen og skum eller lateks som polstring, som du finner i våre fjærmadrass-modeller, får du nettopp dette. Pocketfjærene gir deg den nødvendige støtten, mens skummet eller lateksen gir deg den rette komforten. Samtlige av våre modeller har dessuten et innebygget komfortsystem som inndeler fjærene i soner, slik at du får den rette mengden støtten på de helt rette stedene.

Hva bør jeg se etter når jeg skal kjøpe et nytt underlag?

Når vi i Bedre Netter utvikler nye produkter er det alltid med kvalitet og funksjonalitet for øye. Vi bruker kun nøye utvalgte materialer, som blant annet naturlig lateks, for å skape et godt sovemiljø, samt sikre at enhver madrass 80x200 i sortimentet vårt vil ha en lang levetid. Oppbygningen av materialene, altså underlagets konstruksjon, er også grundig gjennomtenkt for å sikre optimal støtte og komfort. Vi bruker for eksempel pocketfjærer fremfor LKL- eller bonellfjærer, da disse er mer fleksible og dermed tilpasser seg kroppen bedre, og inndeler fjærene i forskjellige komfortsoner for å imøtekomme kroppens ulike støttebehov.

Kjøper du en madrass i størrelser 80x200, 90x200 og 90x210 fra oss kan du altså være sikker på at du får et produkt av høyeste kvalitet som er uttenkt ned til minste detalje.

Du har også muligheten til å tilpasse underlagets fasthet, såfremt det er sengens midterste eller nederste madrasslag. Hos Bedre Netter har vi tre ulike fasthetsgrader: medium, fast og ekstra fast. Hvilken fasthet du bør velge avhenger både av kroppsvekten din og hvordan du foretrekker å ligge. Hvis du veier over 75 kg og liker å ligge på et fastere underlag, vil fast eller ekstra fast nok være det rette valget for deg, mens medium vil være mer egnet for deg som veier i underkant av 75 kg og liker å ligge på en mykere madrass 80x200.

Hvor finner jeg billige madrasser 80x200?

Det er mange fordeler ved å handle på nettet fremfor i fysiske butikker. På nettet er utvalget større, samtidig som prisene ofte er lavere fordi konkurransen er høyere. Sjansen for å finne billige madrasser 80x200, 90x200 og 90x210 på nettet er derfor stor. Hos Bedre Netter får du ekstra mye for pengene, i og med at vi ikke har noen fysiske butikker og dermed kan holde kostnadene nede. Men selv om prisene er lave, er kvaliteten på topp - så det er sant når vi sier at du får de beste produktene til de beste prisene når du handler hos oss. Vi tilbyr dessuten gratis frakt på alle varer i nettbutikken, så du kan få madrasser 80x200 levert hjem til deg helt uten ekstra kostnader.

I stedet for å ha madrasser 80x200 på tilbud i ny og ne, har vi valgt å tilby faste, lave priser på produktene våre. Hvis du er på utkikk etter et nytt underlag, men ikke ønsker å kjøpe noe akkurat nå, kan du altså returnere til denne siden og kjøpe et underlag til den samme prisen som du ser nå. Og når du omsider har bestemt deg for hvilket underlag du skal ha, får du muligheten til å sove på det i 100 dager før du må bestemme deg for om du vil ha en annen fasthet eller et helt annet underlag. Vi har nemlig 100 dagers åpent kjøp på alle våre madrasser 80x200, så du behøver ikke å være bekymret for å kjøpe ditt nye underlag usett.

  • Hvis du for eksempel vil bruke underlaget som et ekstra komfortlag, skal du se etter en overmadrass 80x200. Skal underlaget derimot fungere som det nederste eller midterste madrasslaget i sengen, er det en fjærmadrass 80x200 eller skummadrass 80x200 du skal ha.

  • Hos Bedre Nætter har vi tatt bort alle unødvendige utgifter, slik at du kan få en rammemadrass av høy kvalitet til en overkommelig pris. I tillegg tilbyr vi alltid 100 dagers gratis prøveperiode når du kjøper rammemadrass hos oss.