• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Fjærmadrass 80x200

Shopping Options

Kategori
Fastheds Vejledning
 1. 75-95 kilo (5)
 2. Over 95 kilo (4)
 3. Under 75 kilo (3)
Pris
 1.  
  kr4998
  kr13799
Fjærer
 1. Multipocket (2)
 2. Pocket (5)
 3. Vertex (2)

8 Item(s)
8 Item(s)

Fjærmadrass 80X200

Finn din neste fjærmadrass i 80x200 cm hos Bedre Nætter. Vi har et godt utvalg av madrasser i høyeste kvalitet til faste lave priser. Hvis du sammenligner prisene med andre steder du kan få fjærmadrasser, vil du oppdage at prisnivået her er ganske lavt – og prisene er i tillegg alltid inkludert frakt. Vi er onlinebasert og har ingen fysiske butikker.

En enkeltseng er normalt 90x200 cm, men i en del senger er det 80x200 som brukes som fjærmadrasser - enten alene eller når de blir lagt sammen og danner en dobbeltseng på 160x200. En fjærmadrass i størrelsen 80x200 passer derfor ideelt hvis du allerede har en sengeramme, men kun mangler den perfekte madrassen. Hvis du ikke har funnet ut av hvilken størrelse du skal ha, kan du fordelaktig se nærmere på mulighetene for å kjøpe en fjærmadrass i det samlede utvalget.

I en fjærmadrass er all fokus lagt på brukerens komfort. Fjærmadrassen kan ikke stå på egne ben som ved rammemadras. Til gjengjeld plasseres den enkelt og praktisk i en sengeramme, og hvis du har den rette fjærmadrassen, vil vi garantere for at du får en fremragende natts søvn. Alle fjærmadrassene er utstyrt med enten pocket-fjærer eller multipocket-fjærer. Fjærene er av høyeste kvalitet, og reagerer alle individuelt på vekten og liggestillingen din. Multipocket-fjærer er ikke bedre enn pocket-fjærer, de sørger kun for at madrassen er fastere sånn at den enkelte fjærmadrassen kan tilpasses til vekten. Du kan se anbefalingene våre under.

Finn din fasthet

Når du kjøper en ny fjærmadrass, vil vi klart anbefale å velge en ny overmadrass i tillegg. Dette vil forlenge levetiden på fjærmadrassen, og vil også øke komforten betraktelig. Fjærene i madrassen sikrer oppdrift. Dette gir en sunn, korrekt og behagelig liggestilling hele natten. Hvis du legget til en overmadrass, vil denne avlaste trykkpunktene dine og jobbe sammen med fjærene i fjærmadrassen. Med en overmadrass over, vil du både få en sunn og ytterst behagelig liggestilling. Dette kan vi kun anbefale.

Vi håper du finner det du leter etter. Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss i chatten.

God fornøyelse!