Fjærmadrass 80x200

Med en 80x200 fjærmadrass får du akkurat den plassen du trenger for å sove godt om natten når det bare er deg. Kjøper du en 80x200 fjærmadrass hos Bedre Nætter, får du en madrass hvor pocketfjærene er nøye utvalgt og komfortsonene strategisk plasserte. Uavhengig om du mangler en fjærmadrass til sove- eller gjesterommet, har vi en fjærmadrass i størrelsen 80x200 som matcher ditt behov.

80x200 cm

Senses
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
80x200 cm.
  • Lysegrå
  • Antrasitt
  • Svart

Senses

Fjærmadrass
4.59896 star rating (384) total reviews

As low as 4.298 kr

Venus
Se produkt
Utviklet av Bedre Netter 100 netters risikofri prøve Gratis levering
80x200 cm.
  • Lysegrå
  • Svart
  • Antrasitt

Venus

Fjærmadrass
4.44737 star rating (152) total reviews

As low as 6.798 kr

Fjærmadrass 80x200

Finn din neste fjærmadrass i 80x200 cm, 90x200 cm og 90x210 cm hos Bedre Nætter. Vi har et godt utvalg av madrasser med den høyeste kvaliteten til faste lave priser. Sammenligner du prisene våre med andre steder, vil du oppdage at prisnivået på fjærmadrassene er ganske lave. Vi er onlinebasert og har ingen fysiske butikker, og prisene våre er med inkludert frakt.

En enkeltseng er normalt 90x200, men i en del senger brukes det 80x200 fjærmadrasser. Disse kan enten brukes alene, eller legges sammen med en ekstra så de danner en dobbeltseng på 160x200. Hvis du allerede har en sengeramme, men mangler den perfekte madrassen, vil en fjærmadrass i størrelsen 80x200 være ideell. Hvis du ikke har funnet ut hvilken størrelse du skal ha kan du se nærmere på de fordelaktige mulighetene ved å kjøpe en fjærmadrass.

I en fjærmadrass er alt fokuset lagt på brukerens komfort. Fjærmadrassen kan ikke stå på egne ben slik som en rammemadrass kan. Til gjengjeld plasseres den enkelt og praktisk i en sengeramme. Velger du en av våre fjærmadrasser vil vi garantere deg en framragende natts søvn. Alle fjærmadrassene er utstyrt med enten pocket-fjærer eller multipocket-fjærer. Fjærene er av høyeste kvalitet og alle reagerer individuelt på vekten og liggestillingen din. Multipocket-fjærer er ikke bedre enn pocket-fjærer. De sørger kun for at madrassen er fastere, sånn at den enkelte fjærmadrassen kan tilpasses til vekten din. Du kan se anbefalingene våre under.

Våre fjærmadrasser er alltid utstyrt med pocketfjærer, som er av den høyeste kvalitet og reagerer individuelt på liggeposisjonen og vekten din. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærer skal være. Hvis du veier under 75 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo, vil en fast fasthet passe best til deg. Veier du over 95 kilo, anbefaler vi en xtra fast madrass, der madrassen har særlige pocketfjærer som er fastere.

Når du kjøper en ny fjærmadrass vil vi klart anbefale å velge en ny overmadrass i tillegg. Dette vil forlenge levetiden på fjærmadrassen samtidig som den også vil øke komforten betraktelig. Dette gir en sunn, korrekt og behagelig liggestilling hele natten. Hvis du legger til en overmadrass, vil denne avlaste trykkpunktene dine og jobbe sammen med fjærene i fjærmadrassen. Med en overmadrass vil du både få en sunn og ytterst behagelig liggestilling. Dette kan vi kun anbefale.

Vi håper du finner det du leter etter. Hvis du har spørsmål er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss i chatten, på mail [email protected] eller på telefon 66972008.

  • Fjærmadrasser 80x200 har en kjerne av fjærer som gjør at de gir kroppen god støtte. Fjærene gjør det dessuten mulig å velge hvilken fasthet madrassen skal ha, så du ligger så behagelig som mulig.

  • Når du skal ha en ny fjærmadrass 80x200 bør du gå etter en modell med pocketfjærer, da denne fjærtypen gir den beste støtten. Pocketfjærer er nemlig mindre enn andre fjærtyper og det kan derfor være flere av dem i madrassen for mer skreddersydd støtte.