Madrass 120x200

Produkter

Fra A til zzZ

Hvilken madrass 120x200 bør jeg velge?

Skal du ha en ny madrass 120x200, men vet ikke hvilken du bør velge? Det kan være vanskelig å navigere i jungelen av produkter som finnes på markedet og dermed finne frem til det perfekte underlaget for deg og din kropp. Men du kan avgrense søket ditt betydelig ved å overveie hvilket formål madrassen skal brukes til, samt hvor mye komfort og støtte den skal gi. Vil du for eksempel bruke underlaget som et ekstra komfortlag, skal du lete etter en overmadrass 120x200. Hvis den derimot skal fungere som sengens primære komfortlag, bør du i stedet se etter en skummadrass 120x200 eller fjærmadrass 120x200.

Men hvilken madrass 120x200 du bør velge avhenger, som sagt, også av hvor mye støtte og komfort du trenger. Hvis den skal fungere som sengens primære komfortlag, er det for eksempel viktig at den har en tykk kjerne og et mykt ytre, slik at du både ligger behagelig og får nok støtte. Kjernen kan enten bestå av fjærer eller skum, men det anbefales ofte å velge en madrass 120x200 med fjærer for optimal trykkavlastning og maksimal komfort. Madrassens ytre, også kalt “polstring”, består gjerne av skum eller lateks og er det som gjør underlaget mykt å ligge på. Vi har flere slike produkter i sortimentet vårt, og samtlige produkter er dessuten utstyrt med vårt unike komfortsystem som gir skreddersydd støtte til hele kroppen.

Hvordan finner jeg det beste underlaget?

Hos Bedre Netter er kvalitet og funksjonalitet utgangspunktet for utviklingen av enhver madrass 120x200, 140x200 eller 160x200. Vi bruker kun nøye utvalgte materialer og benytter oss av innovative metoder for å skape produkter som gir optimal støtte og komfort over tid. En av disse metodene er SonoCore, som brukes i produksjonen av lateks for å gjøre materialet ekstra slitesterkt og pustende. Vi bruker også komponenter av ypperste kvalitet, som for eksempel pocketfjærer i våre madrasser 120x200 med fjærer. Pocketfjærer er mindre enn mange andre fjærtyper, og det er derfor plass til hele 220 fjærer per kvadratmeter. Du får dermed en mer tilpasset støtte til hele kroppen, uansett om du liker å sove på ryggen, på magen eller på siden.

Er du på jakt etter en madrass 120x200, 140x200 og 160x200 som skal ligge i midten eller nederst i sengen, har du også muligheten til å velge hvilken fasthet den skal ha. Hos Bedre Netter har vi tre ulike fasthetsgrader: medium, fast og ekstra fast. Hvilken fasthetsgrad du bør velge avhenger av hvor mye du veier og hvordan du foretrekker å ligge. Veier du for eksempel over 75 kg og foretrekker et litt fastere underlag, bør du velge en fast eller ekstra fast madrass 120x200. Veier du derimot rundt eller under 75 kg og liker å ligge på et mykt underlag, er medium sannsynligvis den rette fastheten for deg.

Hvor kan jeg kjøpe billige madrasser 120x200?

Man kan ofte spare mye ved å handle på nettet i stedet for fysiske butikker. Det gjelder også ved kjøp av madrasser 120x200. På nettet kan du enkelt sammenligne produkter fra flere forhandlere, og dermed finne frem til den forhandleren som tilbyr det beste produktet til prisen. Hos Bedre Netter kan vi tilby svært lave priser på madrasser 120x200 av ypperste kvalitet, da vi ikke har noen fysiske butikklokaler, som gjerne er dyre i drift og dermed gjør det nødvendig å heve prisene for å dekke de store kostnadene. Du kan derfor være sikker på at du får ekstra mye for pengene når du handler hos oss.

I stedet for å ha madrasser 120x200 på tilbud med jevne mellomrom, har vi valgt å tilby faste, lave priser på sortimentet vårt. Hvis du er på jakt etter et nytt underlag til sengen din, men ikke er interessert i å kjøpe noe akkurat nå, kan du altså komme tilbake til siden senere og finne de samme prisene på de samme produktene. Vi tilbyr dessuten gratis frakt på alle bestillinger, så du behøver ikke å betale noe ekstra for å få våre madrasser 120x200 levert hjem til deg. Og husk at du har 100 dagers åpent kjøp på samtlige produkter i nettbutikken vår, så hvis du har valgt feil fasthet eller underlaget ikke er det riktige for deg, kan du enkelt bytte eller returnere det innen 100 dager - helt gratis, selvfølgelig.

  • Vil du for eksempel bruke underlaget som et ekstra komfortlag, skal du lete etter en overmadrass 120x200. Hvis den derimot skal fungere som sengens primære komfortlag, bør du i stedet se etter en skummadrass 120x200 eller fjærmadrass 120x200.

  • Hos Bedre Nætter synes vi ikke at en god madrass trenger å koste en formue. Vi ønsker å tilby produkter av høy kvalitet til lave priser. Prisene på våre madrasser avhenger av om du foretrekker rammemadrass, fjærmadrass, skummadrass eller overmadrass. Prisene på både våre fjær-, over- og skummadrasser starter på 2.798 kr., mens prisene på våre rammemadrasser starter på 9.999 kr.