Fjærmadrass 120x200

Fjærmadrass 120x200
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Venus
  NO - Kampagne
  Spar 48%
  Venus - 120x200 cm.

  As low as kr 5 899,00 Førpris kr 11 499,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
 2. Senses - Lysegrå
  Senses - Lysegrå - 120x200 cm.

  As low as kr 11 499,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
 3. BN Latex
  BN Latex - 120x200 cm.

  As low as kr 11 499,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Fjærmadrass 120x200

Utvalget vårt av fjærmadrasser i størrelsen 120x200 er bredt og består utelukkende av kvalitetsmadrasser. Vi har valgt å kun ha modeller i en viss standard i sortimentet vårt, så du kan være sikker på at du får en fremragende nattesøvn når du kjøper en madrass hos Bedre Nætter. Prisnivået vårt er ganske lavt, og det er det en god grunn til. Vi er onlinebasert og har ingen fysiske butikker. Dem har vi lagt bort, så når vi unngår unødvendige omkostninger, gjør også kundene våre naturligvis det. I stedet for fysiske butikker kan vi tilby fjærmadrassene våre og andre produkter til Norges beste priser.

En fjærmadrass i størrelsen 120x200 er en mellomting mellom en enkeltmansseng og en trekvartseng. Det betyr, at den er opplagt til mange formål uten å være så stor at den tar for mye plass. En fjærmadrass i denne størrelsen kan brukes både til en person, men er også egnet om man ønsker litt ekstra luksus til barne- eller gjesteværelse.

Fjærmadrassene våre har alle installert moderne pocketfjærer. Disse fjærene er markedets fremste og er garant for god komfort. Vekten din er med på å avgjøre hvor faste fjærene skal være. Hvis du veier under 60 kilo, anbefaler vi en medium fasthet. Veier du mellom 60 og 90 kilo, vil en fast fasthet passe.Og hvis du veier over 90 kilo, anbefaler vi en madrass med xtra faste pocketfjærer. 

Det som skiller en fjærmadrass fra en rammemadrass, er at en rammemadrass har en treramme integrert i madrassen, og at man derfor kan skru ben på. En fjærmadrass skal plasseres ovenpå en lamellbunn, i eksempelvis en sengeramme for å holde fjærmadrassen på plass. En stor fordel ved å ha en fjærmadrass i en sengeramme er at den blir luftet og ventilert. Ved å ha gjennomtrekk og ventilasjon omkring madrassen vil du få en vesentlig lengre levetid på madrassen, som samtidig også beholder sin friskhet mye lenger, enn om den bli lukket inne uten mulighet for å puste. 

Vi anbefaler at du også kjøper en overmadrass, når man investerer i en fjærmadrass. Den forlenger nemlig både levetiden på fjærmadrassen din, og øker liggekomforten din betraktelig. Fjærene i fjærmadrassen sikrer oppdrift, og i samarbeidet med overmadrassens trykkavlastende egenskaper får du de optimale forholdene å sove under. En overmadrass garanterer med andre ord en sunn og behagelig liggeposisjon, og denne kombinasjonen har derfor vår varmeste anbefaling.