Laster...

Essential

Hodepute
5 star rating (2) total reviews
Vår OEKO-TEX® og Downpass sertifiserte Essential pute er laget med deilige, sunne dun og fjær delt inn i tre støttende kammer, mengden fyll varierer avhengig av høyden på puten. Kamrene er omgitt av et putetrekk i 100% bomull og er derfor et fint sted å legge hodet.

Spar 30% på sengesett ved kjøp av pute

Tilbehør
1
 • På lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Essential
Hodepute

Essential

Hva er det egentlig å si om en pute? Ganske mye spør du oss. Fordi puten din er der hodet hviler hver natt etter en lang dag. Det er her du lukker øynene og åpner dem igjen etter en god natts søvn. Vår Essential-pute er unik og fylt med sunne, gode fjær.

Produktoversikt

Utforsk Essential

2 3 1
 • Ytre kamre

  Fantastisk fyll, fluffighet og mykhet

  Putens to ytre kamre består av 60% dun og 40% småfjær, som alle er Downpass-sertifiserte. De mange dunene skaper en herlig fluffighet og mykhet, akkurat det en pute bør være. Fjærene bidrar med god støtte og komfort for nakken din.
 • Indre kammer

  Slutt på en slapp pute

  Putens indre kammer består av 85% småfjær og 15% fjær, som også er Downpass-sertifiserte. Innerkammeret består hovedsakelig av småfjær, da disse er veldig gode til å skape stabilitet, slik at puten forblir høy og ikke klapper sammen når du legger hodet på den.
 • Putevar

  Omgitt av 100% myk bomull

  Putens tre kamre er omgitt av et putevar i 100% bomull, som, i tillegg til å være utrolig mykt og OEKO-TEX®-sertifisert (standard 100), også er fullført med et kantbånd i hvit satin.
  Putevar
Fylt med fantastiske fjær
Tre kamre gir god støtte

Fylt med fantastiske fjær

Essential-puten er delt inn i tre kamre, som sikrer en ergonomisk korrekt støtte. Det midterste kammeret er hovedsakelig fylt med småfjær, som gir puten en god høyde. De ytre to kamrene er fylt med 60% andedun, som gjør puten myk og deilig. De siste 40% består av småfjær som gir ekstra støtte. Trekket som omgir Essential-puten er laget av 100% bomull med en kant i hvit sateng.
Kvalitet fra innsiden og ut
En sunn kvalitetspute

Kvalitet fra innsiden og ut

Essential-puten har flere merker og sertifiseringer som sikrer deg en sunn og ordentlig sovepartner. OEKO-TEX®-sertifiseringen (standard 100) er din garanti for en pute med sunne tekstiler og dun uten helseskadelige stoffer. Downpass-sertifiseringen gir deg ro i sjelen og trygghet om at dyrevelferden er ivaretatt.
Bra for de fleste

Allsidig og lett

Når du trenger en ny pute, må du finne en som matcher deg og sovestillingen du vanligvis ligger i. Ligger du vanligvis på ryggen eller siden, er Essential-puten vår et godt valg. Den er verken for høy eller for lav, men rett og slett akkurat passe. Kall det en allrounder eller et valg som blir bra uansett. Vi kaller det en 'middels høyde' med en fyllvekt på 700 gram fjær og kjærlighet.
Essential - det essensielle valget
Søvnlinje

Essential - det essensielle valget

Essential-søvnlinjen er for deg som vil lukke øynene og sovne omgitt av kvalitet fra innsiden og ut. Alle produkter som bærer vårt Essential-merket er laget for å gjøre god søvn tilgjengelig for oss alle. Fordi bedre netter er avgjørende for alle. Du finner et bredt utvalg av Essential-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter, sengegavler, madrassbeskyttere og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Essential

 • Leveringstid
  2-8 hverdager
  Bæreevne
  Yderkamre: 9 / Kerne: 6
  Fyllvekt
  700 g,
  Bolster
  100% bomullscambric Ne40/40
  Vask
  vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
  Type
  Hovedpude 50x70
  Kanter
  Hvidsatin
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier