Latexpute

En latexpute er perfekt til deg som foretrekker å sove på siden. Innerst i latexputen finner du en latexkjerne, som er laget av pustende og ytterst elastisk og fleksibel naturlatex som ikke mister formen. Med en latexpute behøver du derfor ikke å våkne flere ganger om natten for å rette på din pute. Tvert imot får du med vår latexpute akkurat den støtten du drømmer om til nakken og hodet, og som lar deg sove godt hele natten.

Velg størrelse

Mayan

Våre Mayan-hodeputer er det naturvennlige, grønne og 100% kjemikaliefrie hodeputevalget i 100% økologisk bomull, som uunngåelig endrer nettene dine til et mekka av ergonomisk komfort.

-40%
Mayan Latex
Se produkt
Ukens anbefaling
60x40x12,5 cm.

Mayan Latex

Hodepute
4.29148 star rating (223) total reviews

As low as 599 kr Førpris 999 kr

Latekspute

Dryss litt ekstra drømmestøv over søvnen med lateksputen vår. Med den unngår du å våkne opp til flere ganger om natten for å rette på puten. Den fyldige og elastiske latekskjernen former seg etter hode og nakken, og gir deg den støtten vi alle drømmer om.

Det naturlige valget

Slapp av og legg hodet trygt på lateksputen vår. Her har vi utviklet en pute som består av naturlige materialer fra innsiden til utsiden. På innsiden er det en kjerne av pustende og fleksibel naturlateks, utenfor har den et stoff av organisk og økologisk bomull.

Med lateksputen vår får du en 100% naturlig nattesøvn. Om drømmene dine på puten virker naturlige eller urealistiske, tar vi ikke ansvaret for.

  • Lateksputer laget av naturlig lateks gir deg ikke bare fantastisk støtte og komfort, men er også sunne å hvile hodet på. I tillegg er produksjonen av denne type puter mer miljøvennlig, så de er både gode for deg og miljøet.

  • Hvis du vil ha en latekspute som ikke bare gir hodet fantastisk støtte og komfort, men som også skaper et sunt sovemiljø, er det lurt å velge en pute med et allergivennlig og antibakterielt trekk.